Τη βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησαν Χάρι και Μέγκαν

Τη βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησαν Χάρι και Μέγκαν

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκαν, έπειτα δύο χρόνια, τον πύργο του Ουίνδσορ.

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο συναντήθηκαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, την Πέμπτη. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκαν, μετά δύο χρόνια, το Λονδίνο καθ’ οδόν προς τη Χάγη, όπου θα παρακολουθήσουν τους αγώνες Invictus.

Οι δούκες του Σάσεξ επισκέφθηκαν τον πύργο του Ουίνδσορ την Πέμπτη και συναντήθηκαν με τη βασίλισσα, η οποία την επόμενη εβδομάδα θα γιορτάσει τα 95α γενέθλιά της και ταλαιπωρείται από προβλήματα κινητικότητας.

Και με τον Κάρολο

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sun, ο Χάρι συναντήθηκε και με τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο, σε μια προσπάθεια αναθέρμανσης των σχέσεών τους, που διαταράχθηκαν ύστερα από τη συνέντευξη του Χάρι στην Οπρα Ουίνφρεϊ. Τότε ο πρίγκιπας Χάρι είχε δηλώσει ότι είναι πολύ απογοητευμένος από τον πατέρα του, επειδή τον απέκοψε οικονομικώς και δεν απαντάει στις κλήσεις του. Το ζευγάρι εγκατέλειψε τα βασιλικά του καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020 και εγκαταστάθηκε στην Καλιφόρνια με τα δύο παιδιά τους, Αρτσι και Λίλιμπετ.

Δεν πήγε στο μνημόσυνο

Ο πρίγκιπας Χάρι παρέστη στη νεκρώσιμη ακολουθία του παππού του πρίγκιπα Φιλίππου, αλλά δεν επέστρεψε στο Λονδίνο για το ετήσιο μνημόσυνό του επικαλούμενος θέματα ασφαλείας και, κυρίως, ότι δεν μπορούσε να απολαύσει την προστασία της Μητροπολιτικής Αστυνομίας. Μάλιστα, ο δευτερότοκος γιος του πρίγκιπα Καρόλου έχει καταθέσει αγωγή κατά του βρετανικού υπουργείου Εσωτερικών, που του αρνήθηκε αστυνομική προστασία ζητώντας του να την πληρώσει ο ίδιος εάν τη χρειάζεται.

Στο ζευγάρι ακολουθεί στο ταξίδι του στην Ευρώπη και ένα κινηματογραφικό συνεργείο από το Netflix για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ υπό τον τίτλο «Η καρδιά των Invictus».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή