Ο Τραμπ δεν επιστρέφει στο Twitter, ακόμα κι αν ο Έλον Μασκ τον ξεμπλοκάρει

Ο Τραμπ δεν επιστρέφει στο Twitter, ακόμα κι αν ο Έλον Μασκ τον ξεμπλοκάρει

Κι αν «δεν τον παίζει» το Twitter, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θα έχει για πάντα το δικό του Truth

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμφότεροι έχουν κάνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο «στενό μαρκάρισμα» στο Twitter. Ο μεν Έλον Μασκ κατάφερε μόλις λίγες ώρες πριν να εξαγοράσει πλήρως την πλατφόρμα σε μια συμφωνία ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο δε Ντόναλντ Τραμπ ξημεροβραδιαζόταν μέχρι πρότινος στο αγαπημένο του social medium, έως ότου αυτό τον μπλόκαρε τον Ιανουάριο του 2021, ύστερα από τα γεγονότα στο Καπιτώλιο. 

Πάντως, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δε μοιάζει ιδιαίτερα πρόθυμος να επιστρέψει μελλοντικά στο Twitter, όπως φάνηκε από τα λεγόμενά του στο Fox News, ακόμα κι αν ο νέος ιδιοκτήτης του, Έλον Μασκ, ξεμπλοκάρει τον λογαριασμό του.

«Δε θα πάω στο Twitter. Θα μείνω στο Truth», είπε ο Τραμπ, αναφερόμενος στη δική του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που λάνσαρε φέτος -και που για την ώρα μάλλον χρησιμοποιεί…κυρίως αυτός. 

Αναφερόμενος, πάντως, στην εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ, ο Ντόναλντ Τραμπ προβλέπει πως ο δισεκατομμυριούχος «θα κάνει βελτιώσεις» στην πλατφόρμα, μιας και είναι «καλός άντρας».

Με πληροφορίες από το Variety

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή