Βρετανία: Τα έβδομα γενέθλια της Σάρλοτ

Βρετανία: Τα έβδομα γενέθλια της Σάρλοτ

Τα έβδομα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η δευτερότοκη κόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κάθριν.

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα έβδομα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η δευτερότοκη κόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κάθριν. Επ’ ευκαιρία της επετείου, η μητέρα της, που είναι φανατική ερασιτέχνις φωτογράφος, έδωσε στη δημοσιότητα τρεις νέες φωτογραφίες της χαριτωμένης θυγατέρας της, τις οποίες έβγαλε την περασμένη εβδομάδα στην κατοικία της οικογένειας στο Νόρφολκ.

Η μικρή πριγκίπισσα εμφανίζεται χαμογελαστή σε ένα λιβάδι με υάκινθους, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες αγκαλιάζει τον νέο τετράποδο φίλο της οικογένειας, το μαύρο κόκερ σπάνιελ Ορλα.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού της, πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα της Ουίλιαμ και τον αδελφό της, πρίγκιπα Γεώργιο. Γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 2015, στην ιδιωτική μαιευτική πτέρυγα Λίντο του νοσοκομείου Σεντ Μέρι στο Λονδίνο.

Οι φωτογραφίες που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα με αφορμή τα γενέθλιά της, τα προηγούμενα χρόνια, έδειχναν την πριγκίπισσα να λαμβάνει μέρος σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με την οικογένειά της. Να τοποθετεί πακέτα με τρόφιμα για τους αστέγους σε φορτηγό και εν συνεχεία να τους τα μοιράζει.

Η χαριτόβρυτη πριγκίπισσα είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Τον τελευταίο καιρό, η μικρή γαλαζοαίματη έκανε δύο δημόσιες εμφανίσεις: τον Μάρτιο στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, όπου παρευρέθη με τους γονείς της και τον αδελφό της Γεώργιο στην επιμνημόσυνη δέηση για τον προπάππου της, πρίγκιπα Φίλιππο, και στην πασχαλινή λειτουργία στον ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ.

Οι δούκες του Κέμπριτζ κατοικούν στην έπαυλη Αμνερ Χολ στα βασιλικά κτήματα του Σάντριγχαμ. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η Daily Mail, σκοπεύουν να εγκατασταθούν στο Αντελαϊντ Κότατζ στο Ουίνδσορ, προκειμένου να βρίσκονται εγγύτερα στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Το 2020, η οικογένεια υιοθέτησε την Ορλα λίγο μετά τον θάνατο του Λούπο, ενός επίσης μαύρου κόκερ, που ήταν το γαμήλιο δώρο προς τον Ουίλιαμ και την Κέιτ από τον αδελφό της, Τζέιμς Μίντλετον.

Tην περασμένη Παρασκευή 29 Μαρτίου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του γιόρτασαν την 11η επέτειο του γάμου τους. Η απόλυτη σιγή που τήρησαν, χωρίς την «παραδοσιακή» δημοσίευση φωτογραφιών ή επετειακών βίντεο στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιούργησε απορία και ανησυχία τόσο στην κοινή γνώμη όσο και σε όσους ασχολούνται με τα τεκταινόμενα στον οίκο των Ουίνδσορ. Πάντως, το περιοδικό People, επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές, ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέλεξε να εργαστεί κατά την επέτειο του γάμου του, πραγματοποιώντας βιντεοδιασκέψεις με τις αυστραλιανές αρχές προκειμένου να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων που προκάλεσαν οι πλημμύρες στη χώρα. Μόνο το Αββαείο του Ουέστμινστερ απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στο ζευγάρι, το οποίο αναπαρήχθη μέσω του λογαριασμού της βασιλικής οικογένειας στο Twitter. Τα περασμένα χρόνια, στην επέτειο των γάμων τους, οι δούκες του Κέμπριτζ έδιναν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την καθημερινή ζωή τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή