Αντέλ για τα 34α γενέθλιά της: «Ποτέ δεν ήμουν τόσο ευτυχισμένη»

Αντέλ για τα 34α γενέθλιά της: «Ποτέ δεν ήμουν τόσο ευτυχισμένη»

Η Αντέλ γιόρτασε στις 5 Μαΐου τα 34α γενέθλιά της κάνοντας μια αναδρομή της χρονιάς που πέρασε μέσα από ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αντέλ γιόρτασε στις 5 Μαΐου τα 34α γενέθλιά της κάνοντας μια αναδρομή της χρονιάς που πέρασε μέσα από ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια. 

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια επέστρεψε στη μουσική σκηνή το 2021 με την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ της «30» (το οποίο ήταν πέρυσι το LP με τις περισσότερες πωλήσεις), πριν κερδίσει τρία βραβεία BRIT στη φετινή τελετή απονομής. 

Ωστόσο, αναγκάστηκε να αναβάλει τα προγραμματισμένα σόου της στο Λας Βέγκας τον Ιανουάριο, εξαιτίας καθυστερήσεων στην παραγωγή αλλά και θεμάτων σχετικά με την Covid-19. Από τότε, η τραγουδίστρια έχει πει ότι όλες οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν φέτος «100%».

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Την ημέρα των γενεθλίων της, η Αντέλ δημοσίευσε μια φωτογραφία στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύσης όπου γράφει ότι ποτέ δεν ένιωθε πιο ευτυχισμένη. «Τι διαφορά κάνει ένας χρόνος! Αν ο χρόνος συνεχίζει να θεραπεύει και να εξομαλύνει όλες τις πτυχές στη ζωή μου καθώς τα χρόνια περνούν, τότε ανυπομονώ να γίνω 60! (Πήρα) τόσα πολλά μαθήματα, τόσες ευλογίες για τις οποίες είμαι ευγνώμων. Αυτά είναι τα 34 μου χρόνια και αγαπώ που βρίσκομαι (σε αυτή τη φάση). Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε στα γενέθλια όπως πάντα». 

Η διάσημη τραγουδίστρια αναμένεται να δώσει δύο μεγάλες συναυλίες τον Ιούλιο σε εξωτερικό χώρο του Λονδίνου. Επιπλέον, είναι υποψήφια στις κατηγορίες «Καλλιτέχνις της Χρονιάς» και «Καλύτερο Τραγούδι ως προς τη μουσική και τον στίχο» στα βραβεία Ivor Novello 2022, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο τέλος του μήνα. Συνυποψήφιοί της είναι οι Coldplay, Έντ Σίραν και RAYE.

Με πληροφορίες από το NME

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή