Πέιν: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του – Συνελήφθη ο δράστης

Πέιν: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του – Συνελήφθη ο δράστης

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του άλλοτε μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Έιντριαν Πέιν, είδε το φως της δημοσιότητας

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του άλλοτε μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Έιντριαν Πέιν, είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο FOX35, η γυναίκα η οποία ακούγεται να φωνάζει απελπισμένη, είναι η μητέρα του Πέιν.

Συνελήφθη 29χρονος

Η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα έδωσε επίσημα πλέον το απόγευμα της Δευτέρας (9/5) τα στοιχεία για τη δολοφονία του 31χρονου αθλητή σε προάστιο του Ορλάντο, επισημαίνοντας πως έχει συλληφθεί ο δράστης.

Πριν από λίγες μέρες ο Αμερικανός είχε πανηγυρίσει το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ, μαζί με τους Βασίλη Μπρατσιάκο – Ζήση Σαρικόπουλο και είχε γυρίσει πρόσφατα στην πατρίδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας του Όραντζ Κάουντι:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκε για περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί. Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT