«Ο Τζόνι χτυπούσε την Άμπερ στο πρόσωπο επανειλημμένα»: Η κατάθεση της αδερφής της Χερντ

«Ο Τζόνι χτυπούσε την Άμπερ στο πρόσωπο επανειλημμένα»: Η κατάθεση της αδερφής της Χερντ

Η νομική σύγκρουση μεταξώ των Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ έχει ενταθεί, με την ηθοποιό να ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύζυγός της την κακοποίησε σεξουαλικά και τη χτύπησε πολλές φορές

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νομική σύγκρουση μεταξώ των Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ έχει ενταθεί, με την ηθοποιό να ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύζυγός της την κακοποίησε σεξουαλικά και τη χτύπησε πολλές φορές. 

Τώρα, η αδερφή της Χερντ – Γουίτνεϊ Χενρίκεζ – επιβεβαιώνει στην κατάθεσή της ότι ο Ντεπ χτυπούσε συνεχώς την ηθοποιό στο πρόσωπο, το 2015.  

Η Χενρίκεζ είπε ότι υπήρξε μάρτυρας ενός καβγά στον οποίο Ντεπ και Χερντ φώναζαν ο ένας στον άλλον χρησιμοποιώντας άσχημες λέξεις. Στη συνέχεια, ο Ντεπ έτρεξε στον ημιώροφο και χτύπησε την αδερφή της Χερντ στην πλάτη. Η Χερντ ανέβηκε, χτύπησε τον πρώην σύζυγό της και φώναξε «Μην χτυπάς την αδερφή μου». Τότε, ο φύλακας του Ντεπ έτρεξε για να σταματήσει τον καβγά. 

«Ο Τζόνι είχε ήδη αρπάξει την Άμπερ από τα μαλλιά με το ένα χέρι και τη χτυπούσε συνεχόμενα στο πρόσωπο με το άλλο χέρι, καθώς εγώ στεκόμουν εκεί», δήλωσε η Χενρίκεζ. Και συμπλήρωσε: «Μόνο όταν ήρθε ο φύλακας, σταμάτησε ο διαπληκτισμός, με τον Ντεπ να φωνάζει: “Σας μισώ και τις δύο”». 

Μεταξύ άλλων, η Χενρίκεζ είπε ότι παρατήρησε μια γενική εξασθένιση στην υγεία και ευημερία της Χερντ κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων που διήρκησε η σχέση με τον Ντεπ. Ανέφερε ότι ο ηθοποιός ήταν εύθυμος και δραστήριος όταν ήταν νηφάλιος, αλλά θύμωνε και ήταν βίαιος όποτε χρησιμοποιούσε ναρκωτικές ουίες ή αλκοόλ. «Όταν έπινε, θύμωνε πολύ. Έλεγε προσβλητικά και όχι ευγενικά σχόλια, συνήθως για την Άμπερ και μερικές φορές για μένα». 

Θυμήθηκε επίσης ότι κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Λονδίνο, ο Ντεπ θύμωσε και πέταξε ένα μαχαίρι στον βοηθό του αλλά δεν τον πέτυχε. Ακόμα ένα περιστατικό που περιέγραψε – για το οποίο μίλησε και η Χερντ – ήταν όταν ο Ντεπ κράτησε ένα σκυλάκι έξω από το ανοιχτό παράθυρο ενός κινούμενου αμαξιού, όταν ήταν μεθυσμένος. Μάλιστα, όπως είπε, ο Ντεπ έλεγε αστειευόμενος να τοποθετήσει τον σκύλο στον φούρνο μικροκυμάτων. 

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, παρουσιάστηκαν στους ενόρκους βιντεοσκοπημένες καταθέσεις των Ρακέλ Πένινγκτον και Τζόσουα Ντρου, ένα φιλικό ζευγάρι της Χερντ που διέμενε για ένα χρονικό διάστημα στο διαμέρισμά της. Η Πένινγκτον τράβηξε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες είναι εμφανείς οι μελανιές στο πρόσωπο της Χερντ και είπε ότι φοβόταν για τη φίλη της. 

«Ανησυχούσα για την ασφάλειά της – για το γεγονός ότι ίσως της έκανε κάτι χειρότερο από αυτό που είχε σκοπό να κάνει». 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή