Δικηγόρος Άμπερ Χερντ: Η ηθοποιός δεν μπορεί να πληρώσει την αποζημίωση που όρισε το δικαστήριο

Δικηγόρος Άμπερ Χερντ: Η ηθοποιός δεν μπορεί να πληρώσει την αποζημίωση που όρισε το δικαστήριο

Η δικηγόρος της Άμπερ Χερντ, Ελέιν Μπρέντεχοφτ, δήλωσε την Πέμπτη ότι η ηθοποιός δεν μπορεί να πληρώσει το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων που επιδίκασε το δικαστήριο ως αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της και ηθοποιό Τζόνι Ντεπ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δικηγόρος της Άμπερ Χερντ, Ελέιν Μπρέντεχοφτ, δήλωσε την Πέμπτη ότι η ηθοποιός δεν μπορεί να πληρώσει το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων που επιδίκασε το δικαστήριο ως αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της και ηθοποιό Τζόνι Ντεπ, επειδή τον δυσφήμισε σε άρθρο που έγραψε το 2018 στην ηλεκτρονική έκδοση της The Washington Post. 

Ο Ντεπ κέρδισε την πολύκροτη δίκη, μολονότι οι ένορκοι έκριναν ότι οι δύο σταρ συκοφάντησαν ο ένας τον άλλον. 

Η δικηγόρος ανέφερε επίσης ότι τα ιατρικά αρχεία της Χερντ αποκρύφτηκαν και η ηθοποιός δεν είχε την ευκαιρία να πει στους ενόρκους ότι το βρετανικό δικαστήριο διαπίστωσε πως ο Ντεπ διέπρεξε «τουλάχιστον 12 πράξεις ενδοοικογενειακής βίας, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής κακοποίησης».

Στη συνέχεια είπε ότι το μεγάλο ενδιαφέρον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην υπόθεση έπαιξε σημαντικό ρόλο και ευνοούσαν σε μεγάλο βαθμό τον Ντεπ, απαξίωναν τη Χερντ και αυτό επηρέασε το αποτέλεσμα της δίκης. 

Οι επτά ένορκοι, αφού συνεδρίασαν επί 13 ώρες, δικαίωσαν τον Ντεπ σε τρία από τα σημεία της αγωγής του και του επιδίκασαν συνολικά ποσό ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Το δικαστήριο του Φέρφαξ μείωσε το ποσό στα 10.4 εκατομμύρια.

Ταυτόχρονα, οι ένορκοι έκριναν ότι ο 58χρονος Ντεπ δυσφήμισε την Χερντ, στην οποία επιδίκασαν αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Forbes 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή