Ο Τζόνι Ντεπ απέκτησε λογαριασμό στο TikTok

Ο Τζόνι Ντεπ απέκτησε λογαριασμό στο TikTok

Ο 58χρονος ηθοποιός έχει το δικό του, επικυρωμένο προφίλ στη δημοφιλή εφαρμογή έχοντας ήδη συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατ. ακόλουθους

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζόνι Ντεπ απέκτησε λογαριασμό στο TikTok. Ο 58χρονος ηθοποιός, που πρόσφατα κέρδισε την πολύκροτη δίκη ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο ίδιος εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο που εκείνη έγραψε στη «Washington Post» το 2018, δημιούργησε το δικό του, επικυρωμένο προφίλ στη δημοφιλή εφαρμογή τη Δευτέρα. 

Μέχρι στιγμής, ο Ντεπ έχει συγκεντρώσει 3,1 εκατομμύρια ακόλουθους, δεν έχει ακολουθήσει κανέναν και δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα το πρώτο του βίντεο. Κάτω από τη φωτογραφία του, ο ηθοποιός επέλεξε να γράψει ως περιγραφή το «Περιστασιακά ηθοποιός». Η είδηση για τον λογαριασμό του στο TikTok κοινοποιήθηκε και στο Twitter, το οποίο αποδείχθηκε καθοριστικό για να παραμείνει ο ηθοποιός στο φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της δίκης. 

Ο Τζόνι Ντεπ απέκτησε λογαριασμό στο TikTok-1

Την 1η Ιουνίου του 2022, οι επτά ένορκοι, αφού συνεδρίασαν επί 13 ώρες, δικαίωσαν τον Ντεπ σε τρία από τα σημεία της αγωγής του και του επιδίκασαν συνολικά το ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Όμως το δικαστήριο του Φέρφαξ μείωσε το ποσό στα 10.4 εκατομμύρια.

Λίγο πριν αλλά και μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο Ντεπ συμμετείχε σε μια σειρά από συναυλίες του Βρετανού μουσικού Τζεφ Μπεκ, στη Μεγάλη Βρετανία. 

Με πληροφορίες από το The Independent 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή