«Δεν ήταν εύκολο»: Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς μιλά για τη δημόσια κριτική της σχέσης της με τον Κάρολο

«Δεν ήταν εύκολο»: Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς μιλά για τη δημόσια κριτική της σχέσης της με τον Κάρολο

Η Καμίλα και ο πρίγκιπας Κάρολος είναι παντρεμένοι από το 2005, αλλά οι φήμες ότι διατηρούσαν παράνομη σχέση ξεκίνησαν στη διάρκεια του γάμου του Καρόλου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς μίλησε για την αντιμετώπιση της δημόσιας κριτικής, λέγοντας ότι «δεν ήταν εύκολη», σε σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική Vogue. 

Η Καμίλα και ο πρίγκιπας Κάρολος είναι παντρεμένοι από το 2005, αλλά οι φήμες ότι διατηρούσαν παράνομη σχέση ξεκίνησαν στη διάρκεια του γάμου του Καρόλου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Οι εικασίες σχετικά με τη σχέση τους έγιναν πιο έντονες όταν δημοσιοποιήθηκε μια απομαγνητοφωνημένη τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των Καμίλα και Καρόλου, το 1992, περιστατικό που έγινε γνωστό και ως «Camillagate». Ο Κάρολος και η Νταϊάνα χώρισαν την ίδια χρονιά και η Καμίλα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Άντριου το 1995, σύμφωνα με τον ιστότοπο Insider. 

Το σκάνδαλο καλύφθηκε πολύ από τον βρετανικό Τύπο και η ένταση μεταξύ της Καμίλα και της Νταϊάνα απεικονίστηκε στην τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του Netflix, «Το Στέμμα» («The Crown»). 

Σε συζήτηση για το πως τα μίντια την επηρέασαν, η Καμίλα είπε: «Δεν ήταν εύκολο». Και συμπλήρωσε: «Μου έκαναν εξονυχτιστικό έλεγχο για ένα μεγάλο χρονικό διάστηκα που θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να ζεις με αυτό. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον κοιτούν συνέχεια και, να τον κριτικάρουν. Πιστεύω ότι στο τέλος, το ξεπέρασα κάπως και προχώρησα. Πρέπει να προχωράς στη ζωή». 

Η Δούκισσα της Κορνουάλης -μεταξύ άλλων- συζήτησε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο, λέγοντας ότι πάντα το ζευγάρι αφιερώνει χρόνο ο ένας για τον άλλον παρά τα πολυάσχολα προγράμματά τους. 

«Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά πάντα καθόμαστε μαζί, πίνουμε τσάι και συζητούμε όλα όσα έγιναν μέσα στην ημέρα», συμπληρώνοντας ότι «όταν πηγαίνουμε διακοπές, μας αρέσει να καθόμαστε μαζί στην ηρεμία». «Όταν φεύγουμε, το πιο ωραίο πράγμα είναι ότι καθόμαστε, διαβάζουμε τα βιβλία μας σε διαφορετικές γωνίες του ίδιου δωματίου. Είναι πολύ χαλαρωτικό επειδή δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια συζήτηση. Απλώς καθόμαστε και είμαστε μαζί». 

Η Καμίλα έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της μοναρχίας τα τελευταία χρόνια. Πιστεύεται ότι είναι ένα από τα οκτώ μέλη της μοναρχίας που οραματίζεται ο πρίγκιπας Κάρολος για το μέλλον. 

Τον Φεβρουάριο, η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε ότι θέλει η Καμίλα να φέρει τον τίτλο της βασίλισσας, όταν στον θρόνο ανέβει ο Κάρολος. 

Με πληροφορίες από το Insider 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή