Η βασιλική οικογένεια τίμησε την Γιορτή του Πατέρα με φωτογραφίες στο Instagram

Η βασιλική οικογένεια τίμησε την Γιορτή του Πατέρα με φωτογραφίες στο Instagram

«Ευχόμαστε Ευτυχισμένη Γιορτή του Πατέρα στους μπαμπάδες και παππούδες σε όλο τον κόσμο», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ στο Instagram

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Σάββατο, η βασιλική οικογένεια κυκλοφόρησε μερικές νέες εικόνες για τη Γιορτή του Πατέρα που ήταν την Κυριακή. Στις φωτογραφίες απεικονίζονται ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά του, ο οκτάχρονος πρίγκιπας Τζορτζ, η επτάχρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο τετράχρονος πρίγκιπας Λούις. 

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στον επίσημο λογαριασμό του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και μάλιστα, η εικόνα είναι από το ταξίδι της οικογένειας στην Ιορδανία το φθινόπωρο του 2021. 

«Ευχόμαστε Ευτυχισμένη Γιορτή του Πατέρα στους μπαμπάδες και παππούδες σε όλο τον κόσμο», γράφει η λεζάντα. Στην εικόνα, ο Λούις κάθεται στους ώμους του Γουίλιαμ ενώ η Σάρλοτ και ο Τζορτζ γελούν πλάι στον πατέρα τους με φόντο την έρημο. 

Στις 21 Ιουνίου, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα γιορτάσει τα 41α του γενέθλια. 

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Πέραν όμως αυτού, ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram κοινοποίησε μια παλιά φωτογραφία, με αφορμή την ημέρα του πατέρα. Η εικόνα από το 1946 στην οποία απεικονίζεται η βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ σε νεαρή ηλικία – τότε είχε τον τίτλο της πριγκίπισσας Ελισάβετ – στέκεται στον κήπο με τον πατέρα της Βασιλιά Γεώργιο VI ο οποίος πέθανε τον Φεβρουάριο του 1952. Η λεζάντα έγραφε: «Ευχόμαστε σε όλους τους ακόλουθούς μας Ευτυχισμένη Γιορτή του Πατέρα». 

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Την Κυριακή, ο λογαριασμός του πρίγκιπα Καρόλου και της δούκισσας της Κορνουάλης Καμίλα στο Instagram, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες για να γιορτάσει την Ημέρα του Πατέρα.

View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Με πληροφορίες από το today.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή