Ουκρανία: Τρεις ρωσικές ρουκέτες χτύπησαν το Χάρκοβο – Επλήγη και σχολείο

Ουκρανία: Τρεις ρωσικές ρουκέτες χτύπησαν το Χάρκοβο – Επλήγη και σχολείο

Δεν έχουν προκύψει ακόμη αναφορές για νεκρούς ή τραυματίες

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα επίθεση κατά του Χαρκόβου, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ουκρανίας, εξαπέλυσαν τα ξημερώματα της Δευτέρας οι Ρώσοι εισβολείς, με τρεις πυραύλους, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ως αποτέλεσμα της πτώσης ενός πυραύλου σε εξαώροφο κτίριο κατοικιών, καταστράφηκε μία από τις εισόδους και πολλά διαμερίσματα. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς ή τραυματίες, όπως ανέφερε στο Facebook η Κεντρική Διεύθυνση της Κρατικής Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης στην περιοχή του Χαρκόβου.

«Το Χάρκοβο χτυπήθηκε από ρουκέτες τρεις φορές αυτή τη νύχτα. Ένας πύραυλος έπληξε ένα εξαώροφο κτίριο κατοικιών στην περιοχή Οσνόβια. Ως αποτέλεσμα της έκρηξης, η είσοδος του κτιρίου καταστράφηκε ολοσχερώς», σύμφωνα με τη σχετική αναφορά.

Ουκρανία: Τρεις ρωσικές ρουκέτες χτύπησαν το Χάρκοβο – Επλήγη και σχολείο-1
Φωτ.: Facebook/MNSKHARKIV

Σημειώνεται ότι από τα ερείπια απεγκλωβίστηκε από την Κρατική Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης μια 86χρονη, κάτοικος διαμερίσματος του 2ου ορόφου. Επί τόπου πραγματοποιούνται επιχειρήσεις διάσωσης.

Η Κρατική Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης πρόσθεσε ότι δύο ακόμη πύραυλοι έπληξαν μια αυλή κοντά σε ένα κτίριο αποθήκης στην περιοχή Οσνόβια, καθώς και σε ένα σχολικό κτίριο στη συνοικία Slobodsky της πόλης.

Πηγή: Ukrinform

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT