Ρίκι Μάρτιν: Ο ανιψιός του απέσυρε την καταγγελία για κακοποίηση

Ρίκι Μάρτιν: Ο ανιψιός του απέσυρε την καταγγελία για κακοποίηση

Ο Μάρτιν αρνήθηκε τις κατηγορίες του ανιψιού του. Αντιδρώντας στην απόφαση του δικαστή την Πέμπτη, είπε ότι υπήρξε «θύμα ενός ψέματος» και ότι τώρα είναι «η στιγμή για μένα να γιατρευτώ»

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας δικαστής στο Πουέρτο Ρίκο άρει τα περιοριστικά μέτρα που είχαν εκδοθεί εναντίον του Ρίκι Μάρτιν μετά από καταγγελία μέλους της οικογένειάς του που ισχυριζόταν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής τον κακοποιούσε. Την απόφαση του δικαστή ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον Μάρτιν. 

Ο άνθρωπος που υπέβαλε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ισχυριζόταν ότι φοβόταν για την ασφάλειά του επειδή ο τραγουδιστής είχε αρνηθεί να αποδεχθεί το τέλος της σχέσης που είχαν μεταξύ τους και συνέχιζε να τον παρενοχλεί. Στη συνέχεια ο άνδρας αυτός, που πρόκειται για τον ανηψιό του όπως αποκαλύφθηκε, απέσυρε την καταγγελία. Σε μια εικονική δικαστική ακρόαση την Πέμπτη, ο δικηγόρος του ανιψιού ζήτησε από τον δικαστή Ράιζα Καχίγκας να κλείσει την υπόθεση, δήλωσε ο δικηγόρος του Μάρτιν Χοαακίν Μονσεράτε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. Ένας δικαστικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση είχε κλείσει. 

Ο Μάρτιν αρνήθηκε τις κατηγορίες του ανιψιού του. Αντιδρώντας στην απόφαση του δικαστή την Πέμπτη, είπε ότι υπήρξε «θύμα ενός ψέματος» και ότι τώρα είναι «η στιγμή για μένα να γιατρευτώ». 

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα σχόλιο, μαζί με την λεζάντα: «η αλήθεια κυριαρχεί». «Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφαση να απορρίψει την υπόθεση ήταν αποκλειστικά δική του, χωρίς εξωτερική επιρροή ή πίεση, και στη συνέχεια δήλωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση όσον αφορά το θέμα». Ανέφερε επιπλέον ότι ο κατήγορος είναι ένα «άτομο που αντιμετωπίζει προβλήματα» και «έκανε ψευδείς ισχυρισμούς χωρίς να έχει κάποιο στοιχείο τεκμηρίωσης». 

«Είμαι πολύ πληγωμένος»

Σε βίντεο που κοινοποίησε ο μάνατζέρ του, ο 50χρονος ποπ σταρ δήλωσε ότι είναι «πολύ πληγωμένος με την κατηγορία». «Έχουν περάσει περίπου τέσσερις δεκαετίες από τότε που ξεκίνησα να εργάζομαι ως καλλιτέχνης, στη δημοσιότητα και ποτέ δεν βρέθηκα αντιμέτωπος με κάτι τόσο στενάχωρο όσο αυτό το οποίο έζησα τις τελευταίες εβδομάδες. Ήμουν θύμα ενός ψέματος. Δυστυχώς, η επίθεση ήρθε από μέλος της οικογένειας. Εύχομαι μόνο τα καλύτερα για εκείνον, να βρει το φως. Ένα ψέμα μπορεί να προκαλέσει τόση ζημιά. Έβλαψε εμένα, τον σύζυγό μου, τα παιδιά μας, τους γονείς, την οικογένειά μου. Δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί έπρεπε να ακολουθήσω μια νομική διαδικασία όπου έπρεπε να σιωπήσω μέχρι να μπορέσω να μιλήσω σε έναν δικαστή. Σήμερα, ήταν η μέρα. Τώρα ήρθε η ώρα να γιατρευτώ. Είμαι πολύ πληγωμένος. Θα βρω την ειρήνη, την απαραίτητη σιωπή για να δω και πάλι το φως στην άκρη του τούνελ, όπως πάντα έκανα». 

Με πληροφορίες από το BBC 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή