Χωρικός στη Ρωσία πεθαίνει από επίθεση γουρουνιών

Χωρικός στη Ρωσία πεθαίνει από επίθεση γουρουνιών

Στην προσπάθειά του να διώξει τα ζώα από το οικόπεδό του, δέχθηκε θανάσιμο δάγκωμα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εισαγγελία της ρωσικής περιφέρειας του Ιρκούτσκ ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο ενός κατοίκου του χωριού Τέλμα μετά από επίθεση από κοπάδι γουρουνιών που περιπλανήθηκε στην περιοχή του, σύμφωνα με όσα ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της περιφερειακής εισαγγελίας τη Δευτέρα.

«Στο χωριό Telma, στην περιοχή Ουσόλσκι, ένα κοπάδι από γουρούνια που έβοσκαν μόνα τους μπήκε στο οικόπεδο ενός από τα νοικοκυριά. Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου, ενώ προσπαθούσε να διώξει τα ζώα, δαγκώθηκε από ένα από αυτά στο πόδι, με αποτέλεσμα να πεθάνει από μεγάλη απώλεια αίματος σε ιατρικό ίδρυμα», αναφέρεται στο μήνυμα.

Σημειώνεται ότι για το γεγονός αυτό, η εισαγγελία της πόλης Ουσόλιγιε-Σιμπρίσκογιε οργάνωσε έλεγχο για τη διασφάλιση της τήρησης της νομοθεσίας για τη διατήρηση οικόσιτων ζώων.

Το Ιρκούτσκ είναι πόλη της ρωσικής Άπω Ανατολής, κοντά στα σύνορα με τη Μογγολία, και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην κτηνοτροφία.

Πηγή: TASS

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή