ΗΠΑ: Γυναίκα έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα σε αεροδρόμιο του Ντάλας

ΗΠΑ: Γυναίκα έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα σε αεροδρόμιο του Ντάλας

Ήταν λίγο πριν τις 11.00 το πρωί (τοπική ώρα) όταν η 37χρονη έφθασε στο Dallas Love Field και στη συνέχεια πήγε στις τουαλέτες, από όπου βγήκε κρατώντας ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί προς την οροφή

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια γυναίκα έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα μέσα σε αεροδρόμιο του Ντάλας, σκορπώντας τον τρόμο στους ταξιδιώτες, προτού ένας αστυνομικός την πυροβολήσει στα πόδια και την ακινητοποιήσει.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ήταν λίγο πριν τις 11.00 το πρωί (τοπική ώρα) όταν η 37χρονη έφθασε στο Dallas Love Field και στη συνέχεια πήγε στις τουαλέτες, από όπου βγήκε κρατώντας ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί προς την οροφή.

Επικράτησε πανικός, με τους ταξιδιώτες να ουρλιάζουν και να αναζητούν καταφύγιο. Σύμφωνα με το NBC, που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα φώναζε ότι ο σύζυγός της την απατούσε.

Ένας αστυνομικός ακινητοποίησε την οπλισμένη γυναίκα, αφού πρώτα την πυροβόλησε στα πόδια. Διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασής της.

Στη διάρκεια του επεισοδίου δεν σημειώθηκε άλλος τραυματισμός και η λειτουργία του αεροδρομίου αποκαταστάθηκε πλήρως ύστερα από λίγη ώρα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή