Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ περίμενε 12 ώρες για να προσκυνήσει τη σορό της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ περίμενε 12 ώρες για να προσκυνήσει τη σορό της

Ο Άγγλος, πρώην ποδοσφαιριστής, περίμενε στην ουρά για 12 ώρες

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν ανάμεσα σε εκείνους που περίμεναν υπομονετικά την Παρασκευή για να προσκυνήσουν τη σορό της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η μονάρχης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών.

Ο Άγγλος, πρώην ποδοσφαιριστής, περίμενε στην ουρά για 12 ώρες. Μίλησε μάλιστα στο Sky news λέγοντας ότι «θα ήταν δύσκολη αυτή η μέρα για το Έθνος και όλον τον κόσμο. Είναι ιδιαίτερο να βρίσκεται εδώ και να ακούς διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων».

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας πρόσθεσε: «Η πιο ξεχωριστή στιγμή για εμένα ήταν όταν ανακηρύχθηκα ιππότης. Ήμουν μαζί με τους παππούδες μου, οι οποίοι με έκαναν θαυμαστή της βασιλικής οικογένειας και φυσικά ήμουν μαζί με τη σύζυγό μου».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αγωνίστηκε πάνω από δέκα χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέκτησε μεταξύ άλλων το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και έξι πρωταθλήματα.

Μεταγράφηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2003 και ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2013. Έλαβε τον τίτλο του Ιππότη το 2003. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή