Τζόρτζια Μελόνι: «Η Ιταλία μας διάλεξε και δεν θα την εξαπατήσουμε»

Τζόρτζια Μελόνι: «Η Ιταλία μας διάλεξε και δεν θα την εξαπατήσουμε»

«Θα δουλέψουμε με στόχο οι Ιταλοί να γίνουν και πάλι υπερήφανοι που είναι Ιταλοί», έγραψε η Μελόνι σε ανάρτησή της στο Facebook

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι πριν από λίγο υπογράμμισε σε ανάρτησή της στο Facebook:

«Η Ιταλία μας διάλεξε και εμείς δεν θα την εξαπατήσουμε. Αν κληθούμε να κυβερνήσουμε, θα το κάνουμε για όλους τους Ιταλούς, με στόχο να ενώσουμε αυτό τον λαό και να δώσουμε έμφαση σε όσα τον ενώνουν και όχι σε όσα τον διχάζουν. Θα δουλέψουμε με στόχο οι Ιταλοί να γίνουν και πάλι υπερήφανοι που είναι Ιταλοί».

Σημειώνεται ότι η Μελόνι βρίσκεται είναι πολύ κοντά στο να γίνει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιταλίας, ως επικεφαλής ενός σχήματος που συνιστά την πιο δεξιά στροφή της χώρας από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και έπειτα.

Τα έως τώρα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα τρία κόμματα – Αδέλφια της Ιταλίας (Μελόνι), Λέγκα (Σαλβίνι) και Forza Italia (Μπερλουσκόνι) – θα κερδίσουν καθαρή πλειοψηφία σε Γερουσία και Βουλή, αθροίζοντας συνολικά ένα ποσοστό κοντά στο 43% – 44%.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή