Nord Stream: Η Ρωσία αναφέρει ότι θα διεξάγει δίκη της έρευνα για τις διαρροές

Nord Stream: Η Ρωσία αναφέρει ότι θα διεξάγει δίκη της έρευνα για τις διαρροές

Η Ρωσία θα ξεκινήσει δικές τις έρευνες σχετικά με τις διαρροές στους αγωγούς Nord Stream, ανέφερε η ρωσική πρεσβεία στην Κοπεγχάγη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρωσία θα διεξάγει δικές τις έρευνες σχετικά με τις διαρροές στους αγωγούς Nord Stream, καθώς η Δανία δεν θέλει να εμπλακεί η Μόσχα στη δική της έρευνα, ανέφερε η ρωσική πρεσβεία στην Κοπεγχάγη.

Σημείωσε επίσης ότι η άρνηση της Δανίας να επιτρέψει στη Ρωσία να συμμετάσχει στην έρευνα, υπονομεύει την αξιοπιστία οποιωνδήποτε μελλοντικών αποτελεσμάτων.

Ζαχάροβα: «Αδιανόητη» η έρευνα χωρίς τη συμμετοχή της Ρωσίας

«Αδιανόητη» χαρακτήρισε την έρευνα για τις διαρροές στους αγωγούς Nord Stream χωρίς τη συμμετοχή της Ρωσίας, η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Η κ. Ζαχάροβα κατηγόρησε τη Δύση ότι δημιουργεί σκόπιμα εμπόδια στις έρευνες από την πλευρά της Ρωσίας, σημειώνοντας παράλληλα ότι η στάση αυτή είναι ύποπτη. «Αυτό μας δείχνει ότι κάτι έχουν να κρύψουν» είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν την περασμένη εβδομάδα κατηγόρησε ευθέως τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους ότι πραγματοποίησαν την επίθεση στους αγωγούς φυσικού αερίου.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή