Ιταλία: Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι – Ποδοσφαιριστής της Μόντσα ανάμεσα στους τραυματίες

Ιταλία: Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι – Ποδοσφαιριστής της Μόντσα ανάμεσα στους τραυματίες

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες μετά από επίθεση με μαχαίρι από έναν 46χρονο Ιταλό, σε εμπορικό κέντρο του Ασάγκο, έξω από το Μιλάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Repubblica, νεκρός είναι ένας 30χρονος ταμίας σε σούπερ μάρκετ – πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Το εμπορικό κέντρο εκκενώθηκε. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο παίκτης της Μόντσα, Πάμπλο Μαρί.

Τραυματίστηκαν τέσσερις άνδρες, εκ των οποίων οι τρεις νέοι -ηλικίας 28, 30 και 40 ετών- και ένας ηλικιωμένος 80 ετών, καθώς και δύο ηλικιωμένες γυναίκες, οι οποίες είναι σε λιγότερο σοβαρή κατάσταση.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ελικόπτερο. Ο παίκτης έχει τις αισθήσεις του και η κατάστασή του δεν φαίνεται σοβαρή.

Οι ιταλικές αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, υπογραμμίζοντας πως ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πήρε ένα μαχαίρι από ράφι σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια τραυμάτισε όσους ήταν κοντά του.

Οι καραμπινιέροι τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στις φυλακές του Μιλάνου.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή