ΗΠΑ: Πήρε εξιτήριο ο Πολ Πελόζι

ΗΠΑ: Πήρε εξιτήριο ο Πολ Πελόζι

Όπως μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο μη κατονομαζόμενες πηγές, ο κ. Πελόζι υποβλήθηκε σε χειρουργείο για τα τραύματα που έφερε από την επίθεση που δέχθηκε

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O σύζυγος της Νάνσυ Πελόζι, Πολ, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο όπου νοσηλευόταν αφού έπεσε θύμα επίθεσης με σφυρί στο σπίτι του.

Όπως μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο μη κατονομαζόμενες πηγές, ο κ. Πελόζι υποβλήθηκε σε χειρουργείο για τα τραύματα που έφερε από την επίθεση.

Ο 82χρονος παραμένει στο σπίτι για να αναρρώσει από τα τραύματα στο κεφάλι, το μπράτσο και το χέρι του, αναφέρουν οι New York Times, επικαλούμενοι πηγή με γνώση του θέματος. 

Η Νάνσυ Πελόζι δήλωσε ότι ο σύζυγός της έχει μπροστά του μια «μακρά περίοδο ανάρρωσης».

Εκπρόσωπος της κ. Πελόζι είχε δηλώσει ότι ο διαρρήκτης που εισέβαλε την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι της στο Σαν Φρανσίσκο, αναζητούσε την ίδια.

Μάλιστα όπως ανέφεραν αρμόδιες πηγές στο CBS News, ο δράστης προσπάθησε να δέσει τον Πολ Πελόζι μέχρι τη στιγμή που η σύζυγός του θα επέστρεφε.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο δήλωσε ότι ο διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι της Πελόζι από μία πίσω πόρτα του σπιτιού. Πλάνα από το σημείο έδειχναν μια γυάλινη πόρτα σπασμένη.

Αμέσως μόλις ο δράστης μπήκε στο σπίτι, ο Πολ Πελόζι είπε ότι θα έπρεπε να κάνει χρήση του μπάνιου και έτσι κατάφερε να καλέσει κρυφά την αστυνομία αφήνοντας την τηλεφωνική γραμμή ανοιχτή και επιτρέποντας κατ’αυτόν τον τρόπο στον αστυνομικό υπηρεσίας να ακούσει τους διαλόγους με τον διαρρήκτη και να στείλει στο σημείο δυνάμεις.

Με πληροφορίες από Reuters

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή