Πακέτα «με μάτια ζώων» αποστέλλονται σε ουκρανικές πρεσβείες και προξενεία ανά την Ευρώπη

Πακέτα «με μάτια ζώων» αποστέλλονται σε ουκρανικές πρεσβείες και προξενεία ανά την Ευρώπη

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλές ουκρανικές πρεσβείες στο εξωτερικό έχουν λάβει «αιματηρά πακέτα» που περιείχαν μάτια ζώων, δήλωσε την Παρασκευή το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας, μετά το μπαράζ επιστολών σε διάφορες τοποθεσίες στην Ισπανία, συμπεριλαμβανομένης και της πρεσβείας της Ουκρανίας στη Μαδρίτη.

Τα πακέτα στάλθηκαν στις πρεσβείες του Κιέβου στην Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Κροατία και την Ιταλία, στα γενικά προξενεία στη Νάπολη και την Κρακοβία και στο προξενείο στο Μπρνο, έγραψε ο εκπρόσωπος Ολέγκ Νικολένκο σύμφωνα με το Reuters. 

«Πρέπει να εξετάσουμε τι συμβαίνει με αυτή την καλά σχεδιασμένη εκστρατεία τρόμου και εκφοβισμού των πρεσβειών και του πρόξενου της Ουκρανίας. Μη μπορώντας να σταματήσουν την Ουκρανία στο διπλωματικό μέτωπο, προσπαθούν να μας εκφοβίσουν. Ωστόσο, αυτές οι προσπάθειες είναι μάταιες. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αποτελεσματικά για τη νίκη της Ουκρανίας», ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα,

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT