Βερολίνο: «Εξερράγη» τεράστιο ενυδρείο σε ξενοδοχείο

Βερολίνο: «Εξερράγη» τεράστιο ενυδρείο σε ξενοδοχείο

Δύο άτομα τραυματίστηκαν, όταν «εξερράγη» ένα από τα μεγαλύτερα κυκλικά ενυδρεία του κόσμου το οποίο περιείχε 1.500 ψάρια

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν σε ξενοδοχείο στο Βερολίνο, όπου ένα τεράστιο ενυδρείο «εξερράγη» νωρίς σήμερα το πρωί.

Τουλάχιστον 100 πυροσβέστες έχουν σπεύσει στο σημείο. Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εφημερίδας Bild, υπάρχουν τουλάχιστον δύο τραυματίες από θραύσματα υαλοπινάκων, ενώ είναι άγνωστο τι απέγιναν τα ψάρια που βρίσκονταν μέσα.

Άνθρωπος που έμενε στο ξενοδοχείο έγραψε στο Twitter ότι άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο τα ξημερώματα.

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες, το νερό και τα συντρίμμια του κατεστραμμένου ενυδρείου έφτασαν μέχρι έξω στον δρόμο (έναν από τους πιο κεντρικούς του Βερολίνου), ο οποίος παραμένει κλειστός.

Λεωφορεία έχουν σταλεί στο συγκρότημα για να προσφέρουν καταφύγιο στους ενοίκους του ξενοδοχείου που εγκαταλείπουν το κτίριο, ανέφερε η αστυνομία στο Twitter, καθώς η θερμοκρασία στο Βερολίνο κυμαίνεται γύρω στους 7 βαθμούς κάτω από το μηδέν

Βερολίνο: «Εξερράγη» τεράστιο ενυδρείο σε ξενοδοχείο-1

«Το ενυδρείο υπέστη ζημιές, υπάρχει διαρροή νερού. Η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη προς το παρόν», έγραψε η πυροσβεστική υπηρεσία της γερμανικής πρωτεύουσας στο Twitter.

Το συγκεκριμένο ενυδρείο ονομάζεται Dom Aquaree και βρίσκεται μέσα σε ένα ξενοδοχείο Radisson, στην τουριστική περιοχή Μίτε του Βερολίνου.

Σύμφωνα με τον ιστότοπό του, το ενυδρείο αυτό είναι το μεγαλύτερο κυλινδρικό ενυδρείο στον κόσμο, έχει ύψος 16 μέτρα, περιέχει ένα εκατομμύριο λίτρα νερού και 1.500 ψάρια.

Βερολίνο: «Εξερράγη» τεράστιο ενυδρείο σε ξενοδοχείο-2

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT