Ζελένσκι: Δηλώνει έτοιμος για έναν αγώνα πυγμαχίας με τον Πούτιν

Ζελένσκι: Δηλώνει έτοιμος για έναν αγώνα πυγμαχίας με τον Πούτιν

«Πάντα έτοιμος», είπε ο 44χρονος Ουκρανός πρόεδρος απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι ευχαρίστως θα ανέβαινε σε ένα ρινγκ για να παλέψει με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Πάντα έτοιμος», είπε σήμερα ο 44χρονος Ουκρανός πρόεδρος απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1.

Η ερώτηση ήρθε μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Le Monde, στο οποίο αναφερόταν ότι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν είχε πει στον Πούτιν ότι επρόκειτο να γυμναστεί κάνοντας μποξ και ο Πούτιν του είπε να φανταστεί ότι χτυπάει τον Ζελένσκι.

«Ένας πραγματικός άντρας, αν θέλει να πει κάτι σε κάποιον, ή αν θέλει – πώς το να το πω, να του ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο – το κάνει μόνος του, και δεν στέλνει μεσάζοντες».

Είναι έτοιμος για μια μονομαχία με τον 70χρονο Πούτιν; «Αύριο, δεν με νοιάζει», είπε ο Ζελένσκι γελώντας. «Αυτή θα ήταν τότε η τελευταία σύνοδος κορυφής για τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας», συνέχισε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, dpa

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή