Άμπερ Χερντ – Τζόνι Ντεπ: Ο συμβιβασμός του 1 εκατ. βάζει τέλος στη δικαστική διαμάχη

Άμπερ Χερντ – Τζόνι Ντεπ: Ο συμβιβασμός του 1 εκατ. βάζει τέλος στη δικαστική διαμάχη

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η ηθοποιός έγραψε ότι δεν παραδέχεται τίποτα από όλα αυτά που λέγονται και επιπλέον δήλωσε ότι κανείς δεν μπορεί να την «περιορίσει ή να την φιμώσει»

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Άμπερ Χερντ δήλωσε τη Δευτέρα ότι εκείνη και ο σύζυγός της Τζόνι Ντεπ διευθέτησαν την αγωγή τους για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η ηθοποιός έγραψε ότι δεν παραδέχεται τίποτα από όλα αυτά που λέγονται και επιπλέον δήλωσε ότι κανείς δεν μπορεί να την «περιορίσει ή να την φιμώσει». 

Η ασφαλιστική εταιρεία της Χερντ συμφώνησε να πληρώσει στον Ντεπ 1 εκατ. δολάρια ως μέρος της συμφωνίας. 

Ο Ντεπ κατέθεσε αρχικά μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του τον Μάρτιο του 2019 όταν η Χερντ έγραψε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα The Washington Post και στο οποίο περιγράφει τον εαυτό της ως «θύμα ενδοοικογενειακής βίας». 

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για δύο χρόνια πριν χωρίσουν το 2017. 

Μετά από μια παρατεταμένης διάρκειας δίκη, ένα δικαστήριο της Βιρτζίνια αποφάσισε ότι ο Ντεπ και η Χερντ είχαν συκοφαντήσει ο ένας τον άλλον. Η Χερντ με τη δημοσίευση του άρθρου και ο Ντεπ μέσω δήλωσης της δικηγόρου του στην οποία η Χερντ κατηγορήθηκε για εξαπάτηση. 

Το δικαστήριο αποφάσισε η ηθοποιός να πληρώσει στον Ντεπ το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων ως αποζημίωση και το ποσό των 5 εκατ. δολαρίων ως κυρωτική αποζημίωση. Όσο για τον Ντεπ, του ζητήθηκε να πληρώσει στην πρώην σύζυγό του το ποσό των 2 εκατ. δολαρίων. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Η ανάρτηση της Χερντ όσον αφορά την απόφαση που πήρε για να μην ασκήσει έφεση μεταξύ άλλων, έγραφε τα εξής:

«Μετά από πολλή συζήτηση, πήρα τη δύσκολη απόφαση να διευθετήσω την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης που άσκησε πάνω μου ο πρώην σύντροφός μου στη Βιρτζίνια. 

Είναι σημαντικό για μένα να επικοινωνήσω το γεγονός ότι ποτέ δεν το επέλεξα. Υπερασπίστηκα την αλήθεια μου και με αυτό τον τρόπο η ζωή μου καταστράφηκε. Η συκοφαντία που έχω αντιμετωπίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια ενισχυμένη εκδοχή των τρόπων με τους οποίους οι γυναίκες θυματοποιούνται όταν βγαίνουν μπροστά. Τώρα έχω επιτέλους την ευκαιρία να απελευθερωθώ από κάτι που προσπάθησα να φύγω πριν από έξι χρόνια και με τους όρους που μπορώ να συμφωνήσω. 

Αυτή δεν είναι μια πράξη παραχώρησης. ‘Εχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στο αμερικανικό νομικό σύστημα».

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή