Αίγυπτος: Κατέρρευσε κερκίδα σε γήπεδο μπάσκετ – Δεκάδες τραυματίες

Αίγυπτος: Κατέρρευσε κερκίδα σε γήπεδο μπάσκετ – Δεκάδες τραυματίες

Τμήμα μιας κερκίδας στο γήπεδο «Χασάν Μοσταφά» υποχώρησε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 27 θεατές

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον 27 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε τμήμα κερκίδας στη διάρκεια αγώνα μπάσκετ, χθες Σάββατο, σε γήπεδο του Καΐρου στην Αίγυπτο.

Τμήμα μιας κερκίδας στο γήπεδο «Χασάν Μοσταφά», που βρίσκεται στη συνοικία της 6ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Γκίζας, υποχώρησε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 27 θεατές, δήλωσε ο εκπρόσωπος του αιγυπτιακού υπουργείου Υγείας Χοσάμ Άμπντελ Γκάφαρ.

Ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ των δύο τοπικών ομάδων διακόπηκε, όπως ήταν φυσικό, με απόφαση της αιγυπτιακής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης.

Περισσότερα από 20 ασθενοφόρα έσπευσαν στο γήπεδο μπάσκετ για να μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία. «Οι περισσότεροι έχουν υποστεί τραυματισμούς που δεν απειλούν τη ζωή τους», ανέφερε ο Γκάφαρ.

Οι αιγυπτιακές αρχές διενεργούν έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της κατάρρευσης της κερκίδας στο γήπεδο «Χασάν Μοσταφά», το οποίο εγκαινιάστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή