Βαρκελώνη: Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής Ντάνι Αλβες για σεξουαλική επίθεση

Βαρκελώνη: Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής Ντάνι Αλβες για σεξουαλική επίθεση

Το δικαστήριο θα αποφασίσει άμεσα αν ο Βραζιλιάνος θα κρατηθεί ενόψει της δίκης του

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βραζιλιάνος διεθνής ποδοσφαιριστής Ντάνι Αλβεs συνελήφθη την Παρασκευή και μετήχθη σε δικαστικό μέγαρο στη Βαρκελώνη, αφού πήγε να καταθέσει για φερόμενη σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα στο νυχτερινό κέντρο Sutton στις 30 Δεκεμβρίου.

Ο Αλβες πήγε στο αστυνομικό τμήμα νωρίς την Παρασκευή και συνελήφθη λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί τοπική ώρα (11 Ελλάδος).

Σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου Europa Press, η αστυνομία μετέφερε τον παγκόσμιο πρωταθλητή (σε δύο Κύπελλα Συνομοσπονδιών) με τη Βραζιλία στο Ciutat de la Justicia στη Βαρκελώνη, όπου θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο και ο δικαστής θα αποφασίσει για την προσωρινή του κατάσταση ενώ η υπόθεση ερευνάται.

Δύο μέρες μετά τη φερόμενη σεξουαλική επίθεση, η γυναίκα κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή για το περιστατικό. Η καταγγελία της γυναίκας βρίσκεται στο στάδιο της έρευνας, όπως αναφέρει το Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας.

Ο Αλβες, που ζει στην Πόλη του Μεξικού από τον περασμένο Ιούλιο, έχει αρνηθεί τα πάντα. «Θα ήθελα να αρνηθώ τα πάντα, πρώτα από όλα. Ημουν εκεί, σε εκείνο το μέρος, με περισσότερο κόσμο, διασκεδάζοντας. Ολοι ξέρουν ότι μου αρέσει να χορεύω. Διασκέδαζα, αλλά χωρίς να εισβάλλω στο χώρο των άλλων. Οταν επιλέγετε να πάτε στην τουαλέτα δεν ρωτάτε ποιος είναι εκεί μέσα» δήλωσε προς υπεράσπισή του πρόσφατα ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, σε βίντεο που έστειλε στο ισπανικό δίκτυο Antena 3.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κυρία, δεν ξέρω ποια είναι, δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Ολα αυτά τα χρόνια δεν έχω εισβάλει ποτέ στο χώρο κάποιου, πολύ λιγότερο χωρίς εξουσιοδότηση, πώς θα το κάνω με γυναίκα ή κορίτσι, προς Θεού, όχι. Φτάνει πια με όλα αυτά γιατί πονάνε, ειδικά τους δικούς μου ανθρώπους, τους δικούς μου, αφού ξέρουν ποιος είμαι».

Πηγή: El Pais, Reuters

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή