Πόλεμος στην Ουκρανία: Αναβάλλεται ο ανασχηματισμός του υπουργείου Αμυνας

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αναβάλλεται ο ανασχηματισμός του υπουργείου Αμυνας

Ο επικεφαλής του κόμματος του προέδρου Ζελένσκι στην ουκρανική Βουλή κατέστησε σαφές ότι δεν θα υπάρξει άμεσος ανασχηματισμός, ενώ δήλωσε ότι ο νυν υπουργός Αμυνας θα μετατεθεί σε άλλη υπουργική θέση

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναβολή παίρνει, καθώς φαίνεται, ο μίνι ανασχηματισμός στην ουκρανική κυβέρνηση, με επίκεντρο την αντικατάσταση του υπουργού Αμυνας.

Ανώτερος Ουκρανός αξιωματούχος δήλωσε σήμερα, Δευτέρα, ότι δεν θα ανακοινωθούν αλλαγές προσωπικού στο υπουργείο Αμυνας αυτή την εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι νωρίτερα είχε αναφέρει ότι ο υπουργός Αμυνας Ολέξι Ρέζνικοφ θα αντικατασταθεί.

Ο Νταβίντ Αραχαμία, επικεφαλής του κόμματος του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην ουκρανική Βουλή, δήλωσε την Κυριακή ότι ο Ρέζνικοφ θα μετατεθεί σε άλλη υπουργική θέση. Τη Δευτέρα, κατέστησε σαφές ότι δεν θα υπάρξει άμεσος ανασχηματισμός.

«Δεν θα υπάρξουν αλλαγές προσωπικού στον αμυντικό τομέα αυτή την εβδομάδα», έγραψε στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή