Σεισμός στην Τουρκία: «Σας ευχαριστούμε πολύ», το μήνυμα της τουρκικής πρεσβείας στην Ελλάδα

Σεισμός στην Τουρκία: «Σας ευχαριστούμε πολύ», το μήνυμα της τουρκικής πρεσβείας στην Ελλάδα

Η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα έκανε retweet την ανάρτηση του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, η οποία γνωστοποιούσε την αποστολή πτήσεων στην Τουρκία για τον εφοδιασμό με υγειονομικό και ιατροφαρμακευτικό υλικό και με είδη πρώτης ανάγκης.

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα από μια ανάρτηση γραμμένη στα ελληνικά, η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα ευχαρίστησε την Ελλάδα για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στις σεισμόπληκτες περιοχές της χώρας. 

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα ανέφερε στα ελληνικά τη φράση «σας ευχαριστούμε πολύ», η οποία συνόδευε και φωτογραφίες από την ανθρωπιστική βοήθεια που απέστειλε η Ελλάδα στη γειτονική χώρα μετά το φονικό σεισμό

Η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα έκανε retweet την ανάρτηση του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, το οποίο γνωστοποιούσε την αποστολή τεσσάρων πτήσεων στην Τουρκία για τον εφοδιασμό της με υγειονομικό και ιατροφαρμακευτικό υλικό, όπως και με είδη πρώτης ανάγκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανθρωπιστική βοήθεια της Ελλάδας ανέρχεται συνολικά σε 90 τόνους.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή