Ντάνι Άλβες: Ο κατηγορούμενος για βιασμό είπε στη σύζυγό του ότι δεν θυμάται τίποτα- «Ήμουν μεθυσμένος»

Ντάνι Άλβες: Ο κατηγορούμενος για βιασμό είπε στη σύζυγό του ότι δεν θυμάται τίποτα- «Ήμουν μεθυσμένος»

Η εισαγγελία ζήτησε από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης την παράταση της φυλάκισής του.

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος συνελήφθη στη Βαρκελώνη στις 20 Ιανουαρίου ως ύποπτος για βιασμό, ισχυρίστηκε στη σύζυγό του, το μοντέλο Χοάνα Σανθ, ότι δεν θυμάται τίποτα από όσα συνέβησαν στο νυχτερινό κέντρο του Sutton.

Ο παίκτης, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας της Βραζιλίας «O’ Globo», υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος το βράδυ εκείνο.

Μία 23χρονη γυναίκα τον κατηγόρησε πως τη βίασε μέσα στο μπάνιο του χώρου VIP του νυχτερινού κέντρου και αφού οι συνήγοροι των δύο πλευρών εξέθεσαν τις θέσεις τους, οι αρχές έκριναν απαραίτητη την προφυλάκισή του.
 
Χθες, η εισαγγελία ζήτησε από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης την παράταση της φυλάκισής του. Στην πρότασή της επικαλέστηκε τις πολλαπλές ενδείξεις που, κατά την κρίση της, τον ενοχοποιούν, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων DNA που αποκαλύφθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Η απόφαση θα ανακοινωνόταν χθες, αλλά αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα (Δευτέρα ή Τρίτη), που θα γίνει γνωστό αν τελικά η υπόθεση θα παραπεμφθεί σε δίκη.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Telecinco, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τηλεφώνησε δύο φορές στη Χοάνα Σανθ πριν εκείνη τον επισκεφτεί στη φυλακή. Εκείνος ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τίποτα από τη νύχτα της 30ης Δεκεμβρίου επειδή ήταν μεθυσμένος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Βαρκελώνης «Mundo Deportivo», η υπεράσπιση του παίκτη παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή κατά το επεισόδιο που οδήγησε στην καταγγελία, αλλά εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι ήταν μια συναινετική πράξη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή