Χάρι και Μέγκαν διαψεύδουν τις φήμες για μήνυση στο South Park: «Αβάσιμες ανοησίες»

Χάρι και Μέγκαν διαψεύδουν τις φήμες για μήνυση στο South Park: «Αβάσιμες ανοησίες»

«Αβάσιμες ανοησίες» σχολιάζει εκπρόσωπος του πριγκιπικού ζεύγους.

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ διαψεύδει κατηγορηματικά τις αναφορές που θέλουν το ζεύγος να είναι «εξοργισμένο» με τους παραγωγούς της σατιρικής σειράς South Park, μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου με πρωταγωνιστές δύο χαρακτήρες που θεωρήθηκαν κωμικές καρικατούρες τους. 

Στο επεισόδιο, μία «πριγκίπισσα του Καναδά» χαρακτηρίζεται «ηθοποιός, influencer, κορίτσι φοιτητικής αδελφότητας και θύμα», ενώ ο σύζυγός της, πρίγκιπας, έχει γράψει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για την οικογένειά του και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τίτλο «Waaagh!».

Το επίμαχο επεισόδιο περιστρέφεται γύρω από δύο χαρακτήρες που «είναι σχεδόν πανομοιότυποι με τη Μέγκαν, τη Δούκισσα του Σάσσεξ και τον Πρίγκιπα Χάρι» σχολιάζει ο Guardian, σημειώνοντας πως οι δημιουργοί του επεισοδίου δεν υπήρξαν ακριβώς επιεικείς μαζί τους. 

Το επεισόδιο με τίτλο «Παγκόσμια Περιοδεία για την Ιδιωτικότητα» ακολουθεί τους δύο χαρακτήρες, καθώς ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη με το ιδιωτικό τους τζετ, ζητώντας να σταματήσει ο κόσμος να ασχολείται μαζί τους. Σε όποια χώρα κι αν προσγειώνονται, κραδαίνουν πλακάτ με το μήνυμα «Σταματήστε να μας κοιτάτε» και φωνάζουν «Θέλουμε ιδιωτικότητα». Το ζευγάρι κάνει πορεία στο Παρίσι, την Ινδία και περιοχές της υπαίθρου στην Αυστραλία όπου διαβιούν αποκλειστικά καγκουρό. 

Η αντίδραση του εκπροσώπου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, έρχεται στον απόηχο διάφορων άρθρων που ανέφεραν ότι η Δούκισσα του Σάσσεξ ήταν δυσαρεστημένη με την απεικόνιση του ζευγαριού από τους Ματ Στόουν και Τρέι Πάρκερ. «Ειλικρινά πρόκειται για ανοησίες», δήλωσε η ίδια πηγή στον Guardian, κάνοντας λόγο για «εντελώς αβάσιμες, βαρετές αναφορές».

Χάρι και Μέγκαν διαψεύδουν τις φήμες για μήνυση στο South Park: «Αβάσιμες ανοησίες»-1
Πηγή Comedy Central / South Park

Στο επεισόδιο, το «πριγκιπικό ζεύγος του Καναδά» μετακομίζει στο σπίτι απέναντι από την κατοικία ενός βασικού χαρακτήρα της σειράς, του Κάιλ, επειδή αναζητά «μια ζωή απαλλαγμένη από την εισβολή στην ιδιωτικότητα και τα «φώτα» των μέσων ενημέρωσης». Ο χαρακτήρας του πρίγκιπα εμφανίζεται να παίζει δυνατά ντραμς στο δρόμο έξω από το σπίτι και να φωνάζει: «Έι εσύ! Τι κοιτάς; Έχεις ακούσει ποτέ για ιδιωτικότητα;»

Πρίγκιπας και πριγκίπισσα πραγματοποιούν σόου με πυροτεχνήματα αργά μέσα στη νύχτα «με σκοπό να εμποδίσουν τους ανθρώπους να τους προσέξουν», ενώ ο χαρακτήρας της πριγκίπισσας δηλώνει: «Πόσοι ακόμα πρίγκιπες και οι σύζυγοί του πρέπει να ζήσουν σε αυτόν τον εφιάλτη;»

Πηγή: Guardian

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή