Σε Σκόπια και Τιφλίδα η Γερμανίδα ΥΠΕΞ Α. Μπέρμποκ

Σε Σκόπια και Τιφλίδα η Γερμανίδα ΥΠΕΞ Α. Μπέρμποκ

«Η Βόρεια Μακεδονία αποτελεί χώρα-κλειδί για τη διαδικασία διεύρυνσης της E.E. και το ταξίδι της υπουργού υπογραμμίζει εκ νέου την προσήλωση της γερμανικής κυβέρνησης στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΕΞ, Κρίστιαν Βάγκνερ.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών, Αναλένα Μπέρμποκ, μεταβαίνει απόψε στα Σκόπια, και εν συνεχεία θα επισκεφθεί τη Γεωργία.

Στη Βόρεια Μακεδονία η κ. Μπέρμποκ θα συναντηθεί αύριο με τον ομόλογό της Μπουγιάρ Οσμάνι, με κυβερνητικούς αξιωματούχους, με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χριστιγιάν Μιτσκόσκι και με την Επιτροπή Εξωτερικών του Κοινοβουλίου.

«Η Βόρεια Μακεδονία αποτελεί χώρα-κλειδί για τη διαδικασία διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης και το ταξίδι της υπουργού υπογραμμίζει εκ νέου την προσήλωση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΕΞ, Κρίστιαν Βάγκνερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT