Ιταλία: Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι «διαγνώστηκε με λευχαιμία»

Ιταλία: Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι «διαγνώστηκε με λευχαιμία»

Ο πρώην πρωθυπουργός εισήχθη χθες στην εντατική του νοσοκομείου San Raffaele του Μιλάνου.

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο San Raffele του Μιλάνου από την Τετάρτη, διαγνώστηκε με λευχαιμία, ανέφεραν σήμερα πηγές της Corriere della Serra.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης η πνευμονία για την οποία έγινε αρχικά λόγος είναι μια επιπλοκή η οποία προέκυψε από την εξασθένηση του οργανισμού του. 

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της Φόρτσα Ιτάλια στη Βουλή, Πάολο Μπαρέλι, δήλωσε ότι «σήμερα πρόκειται να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν» και ότι «μέχρι τώρα δεν προκύπτει ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πάσχει από λευχαιμία»

Η σύντροφός του, Μάρτα Φασίνα, ήταν αυτή που συνόδευσε τον «Καβαλιέρε» στο νοσοκομείο όταν εκείνος αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Ο 86χρονος πρώην πρωθυπουργός και δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Το 2016 είχε υποβληθεί σε σοβαρή εγχείρηση καρδιάς, ενώ κατά το παρελθόν έχει αντιμετωπίσει και καρκίνο του προστάτη. Εχει εισαχθεί επανειλημμένως στο νοσοκομείο τα τελευταία δύο χρόνια, αφότου προσβλήθηκε από Covid-19 το 2020.

Πηγή: Domani, Reuters

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT