Βασιλιάς Κάρολος: Η φωτογραφία με τους διαδόχους του πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Τζορτζ

Βασιλιάς Κάρολος: Η φωτογραφία με τους διαδόχους του πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Τζορτζ

Ο βασιλιάς Κάρολος κάθεται σε έναν από τους θρόνου που κατασκευάστηκαν το 1902 για να χρησιμοποιηθούν κατά τη στέψη του βασιλιά Εδουάρδου Ζ'

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ εμφανίζεται με τον γιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον εγγονό του πρίγκιπα Γεώργιο στις τελευταίες επίσημες φωτογραφίες από τη στέψη που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την Παρασκευή 12 Μαΐου.

Ο βασιλιάς Κάρολος κάθεται σε έναν από τους θρόνου που κατασκευάστηκαν το 1902 για να χρησιμοποιηθούν για τον μελλοντικό βασιλιά Γεώργιο Ε΄ και τη βασίλισσα Μαρία. Ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας φοράει το στέμμα του και κρατάει το σκήπτρο του.

Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε στην αίθουσα του θρόνου στο παλάτι, φέρνει κοντά τον βασιλιά με τους επόμενους στη σειρά διαδοχής.

Μία δεύτερη φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον βασιλικό φωτογράφο, περιλαμβάνει τον βασιλιά και τη βασίλισσα Καμίλα που ποζάρουν με τις κυρίες των τιμών και τους επίτιμους ακόλουθους του καθενός, τα οχτώ συνολικά παιδιά που παρευρέθηκαν την ημέρα της στέψης, επίσης στην αίθουσα του θρόνου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Βασιλιάς Κάρολος: Η φωτογραφία με τους διαδόχους του πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Τζορτζ-1
AP

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή