Το 61% των Ρεπουμπλικάνων «ψηφίζει» Τραμπ σε νέα δημοσκόπηση

Το 61% των Ρεπουμπλικάνων «ψηφίζει» Τραμπ σε νέα δημοσκόπηση

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον Ντε Σάντις, που ακόμη δεν έχει ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του, ακολουθεί πολύ πιο πίσω, με 18%.

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 61% των ψηφοφόρων του Ρεπουμπλικανικού κόμματος παρουσιάζεται να στηρίζει την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των προεδρικών εκλογών που πρόκειται να διεξαχθούν το 2024 στις ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες μετρήσεις (2024 GOP Primary Tracker) της εταιρείας δημοσκοπήσεων Morning Consult, ο Ντόναλντ Τραμπ παρουσιάζεται να συγκεντρώνει 61%, διατηρώντας προβάδισμα δεκάδων ποσοστιαίων μονάδων έναντι όλων των άλλων προεδρικών υποψηφίων της Ρεπουμπλικανικής παράταξης.

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον Ντε Σάντις, που ακόμη δεν έχει ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του, ακολουθεί δεύτερος με 18%, ενώ ο πρώην αντιπρόεδρος Μάικ Πενς είναι ακόμη πιο πίσω, στο 6%, πάνω από τη Νίκι Χέιλι (4%) και τον Βιβέκ Ραμασουάμι (4%).

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή