Λος Αντζελες: Ενοπλη επίθεση με τραυματίες σε πολυκατοικία – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Λος Αντζελες: Ενοπλη επίθεση με τραυματίες σε πολυκατοικία – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Τέσσερα άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο κέντρο του Λος Aντζελες, σε κοινόχρηστο χώρο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από επίθεση με πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο κέντρο του Λος Aντζελες, σε κοινόχρηστο χώρο.

Γύρω στις 2 π.μ., η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήσεις για πυροβολισμούς στο Νο.1000 της λεωφόρου Wilshire. Οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις τραυματίες στο δάπεδο της αίθουσας γραμματοκιβωτίων του συγκροτήματος διαμερισμάτων Glo. Και τα τέσσερα άτομα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, που εθεάθη να διαφεύγει από την περιοχή με ένα λευκό αυτοκίνητο τύπου SUV . 

Σύμφωνα με πληροφορίες του CBS, υπάρχουν κάμερες παρακολούθησης στη γύρω περιοχή που ενδέχεται να έχουν καταγράψει τον δράστη. Το υλικό θα μπορούσε να βοηθήσει στην ταυτοποίηση του. 

Πηγή: CBS

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή