Αλβανία: Παραμένει στη φυλακή ο Μπελέρης, ελεύθερος με όρους ο Κοκαβέσης

Αλβανία: Παραμένει στη φυλακή ο Μπελέρης, ελεύθερος με όρους ο Κοκαβέσης

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρατείνεται η προφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη, όπως αποφάσισε το Εφετείο του ειδικού δικαστηρίου Τιράνων μετά την έφεση που είχαν καταθέσει ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας και ο στενός συνεργάτης του, Παντελής Κοκαβέσης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αποφασίστηκε να διατηρηθεί σε ισχύ η απόφαση του Πρωτοδικείου του ειδικού δικαστηρίου για τον Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος. 

Από την άλλη, το δικαστήριο επικαλέστηκε λόγους υγείας για τον Παντελή Κοκαβέση, ο οποίος αποφυλακίζεται με την υποχρέωση παρουσίασης στις Αρχές. 

Υπενθυμίζεται, πάντως, πως και ο Μπελέρης βρίσκεται στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων, όπου μεταφέρθηκε την περασμένη Δευτέρα όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω προβλημάτων στην καρδιά. 

Νωρίτερα, σήμερα Πέμπτη, ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών είχε θέσει στην υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας το ζήτημα της αποφυλάκισης του Φρ. Μπελέρη και του Π. Κοκαβέση, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή