Ρωσία: Δύο άμαχοι νεκροί από ουκρανικό βομβαρδισμό στο Μπέλγκοροντ, λέει ο κυβερνήτης

Ρωσία: Δύο άμαχοι νεκροί από ουκρανικό βομβαρδισμό στο Μπέλγκοροντ, λέει ο κυβερνήτης

«Θραύσματα των οβίδων χτύπησαν αυτοκίνητα που περνούσαν. Δύο γυναίκες ταξίδευαν σε ένα από αυτά. Υπέκυψαν στα τραύματά τους επί τόπου», δήλωσε ο κυβερνήτης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο κυβερνήτης της ρωσικής περιοχής Μπέλγκοροντ δήλωσε σήμερα ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο ακόμα τραυματίστηκαν όταν οι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν δρόμο στην πόλη Μάσλοβα Πρίσταν κοντά στα ουκρανικά σύνορα.

«Θραύσματα των οβίδων χτύπησαν αυτοκίνητα που περνούσαν. Δύο γυναίκες ταξίδευαν σε ένα από αυτά. Υπέκυψαν στα τραύματά τους επί τόπου», δήλωσε ο κυβερνήτης Βιατσεσλάφ Γκλάντκοφ.

Ο ίδιος δήλωσε ότι τα πυρά χτύπησαν δρόμο στο Μάσλοβα Πριστάν που απέχει λίγα χιλιόμετρα από την πόλη Τσεμπέκινο, στα σύνορα της Ουκρανίας και χτυπήθηκε από βαριά πυρά αυτή την εβδομάδα.

«Σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο, υπήρχαν δύο τραυματίες. Ένας άνδρας τραυματίστηκε από θραύσματα στο στήθος και ένας δεύτερος χτυπήθηκε από θραύσματα στα κάτω άκρα», δήλωσε ο Γκλάντκοφ, προσθέτοντας ότι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, άλλες κοινότητες στην περιοχή επλήγησαν από ουκρανικά πυρά που προκάλεσαν υλικές ζημιές, αλλά όχι θύματα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Reuters, AFP

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή