Τέλος το «χρυσό» συμβόλαιο των 25 εκατ. δολ. μεταξύ Spotify, Μέγκαν και Χάρι

Τέλος το «χρυσό» συμβόλαιο των 25 εκατ. δολ. μεταξύ Spotify, Μέγκαν και Χάρι

Οι λόγοι του πρόωρου «διαζυγίου» δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως. Ωστόσο, κάποια μέσα αναφέρουν ότι το Spotify περίμενε μεγαλύτερη παραγωγικότητα, που δεν υλοποιήθηκε.

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Spotify τερματίζεται «κοινή συναινέσει», σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν τα δύο μέρη την Πέμπτη. 

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μόλις είχαν κάνει μια σειρά podcast της Archewell Audio, εγχείρημα για το οποίο το 2020 είχαν υπογράψει συμφωνία εκτιμώμενης αξίας 25 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ

Ο γίγαντας streaming επιβεβαίωσε πως δεν ανανεώνει τη σειρά podcast Archetypes της Μαρκλ, που από τον περασμένο Αύγουστο κυκλοφόρησε 12 επεισόδια, με τη σειρά να σκαρφαλώνει στην κορυφή των charts σε πολλές διεθνείς αγορές και τους ακροατές να σπεύδουν να ακούσουν τις συνεντεύξεις της δούκισσας με πολλές επιδραστικές γυναίκες, όπως η Σερένα Γουίλιαμς και η Μαράια Κάρεϊ, για τα έμφυλα στερεότυπα. 

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Archewell Audio, η Μέγκαν Μαρκλ «θα συνεχίσει την παραγωγή περαιτέρω περιεχομένου για το κοινό της σε άλλη πλατφόρμα». 

Οι λόγοι του πρόωρου «διαζυγίου» δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως. Ωστόσο, κάποια μέσα, επικαλούμενα ανώνυμες πηγές, αναφέρουν ότι το Spotify περίμενε μεγαλύτερη παραγωγή περιεχομένου, ενώ το ζεύγος απέτυχε να πιάσει τον στόχο παραγωγικότητας, υλοποιώντας μόλις μία σειρά. 

Από τη στιγμή αποποίησης των βασιλικών τίτλων τους, ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν στραφεί σε λογής μιντιακά εγχειρήματα, μεταξύ αυτών και μια συμφωνία με το Netflix για σειρά ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τη σχέση του ζεύγους με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. 

Προ μηνών κυκλοφόρησε και η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare», που περιγράφει άγνωστες και αθέατες λεπτομέρειες της ζωής του ως «παραγκωνισμένο» μέλος των Ουίνδσορ. 

Πηγή: BBC

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή