Ιταλία: Ο Ταγιάνι καθησυχάζει όσους ανησυχούν για το μέλλον της παράταξης Forza Italia

Ιταλία: Ο Ταγιάνι καθησυχάζει όσους ανησυχούν για το μέλλον της παράταξης Forza Italia

«Θα στηρίξουμε με εποικοδομητικό και έντιμο τρόπο την κυβέρνηση της Τζόρτζια Μελόνι. Ξέρουμε ότι πρέπει να προωθήσουμε τα ιδεώδη και το όραμα ενός κυρίου που μας κοιτά από τον ουρανό», δήλωσε ο Ιταλός ΥΠΕΞ «εκπροσωπώντας» το κόμμα του Μπερλουσκόνι.

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών και συντονιστής του κόμματος Forza Italia, Αντόνιο Ταγιάνι, συνάντησε σήμερα για πρώτη φορά τους δημοσιογράφους μετά τον θάνατο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Απαντώντας, εμμέσως, σε όσους διερωτώνται αν η παράταξη Forza Italia, την οποία ίδρυσε και της οποίας ηγείτο ο Μπερλουσκόνι, θα συνεχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στην ιταλική πολιτική σκηνή, ο Ταγιάνι υπογράμμισε: «Η πρωτότοκη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μαρίνα επιβεβαίωσε την εγγύτητα, την αγάπη και την αλληλεγγύη όλης της οικογένειάς της προς το κόμμα Forza Italia».

Παράλληλα, ο Ταγιάνι πρόσθεσε ότι πρόκειται να εκλεγεί ένας προσωρινός πρόεδρος ο οποίος θα ηγηθεί του κόμματος μέχρι το επόμενο εθνικό συνέδριο.

Σύμφωνα με σχολιαστές, για τον ρόλο αυτό θα επιλεγεί ο ίδιος ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών τουλάχιστον μέχρι τις ευρωεκλογές του επόμενου έτους.

«Θα στηρίξουμε με εποικοδομητικό και έντιμο τρόπο την κυβέρνηση της Τζόρτζια Μελόνι. Ξέρουμε ότι πρέπει να προωθήσουμε τα ιδεώδη και το μεγάλο όραμα ενός κυρίου που μας κοιτά από τον ουρανό και θα παραμείνει, για πάντα, το ηθικό, ανθρώπινο και πολιτικό σημείο αναφοράς μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ιταλικής διπλωματίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή