Τιτανικός – Εξαφάνιση υποβρυχίου: Ο γιος του Βρετανού δισεκατομμυριούχου βρήκε… παρηγοριά σε συναυλία

Τιτανικός – Εξαφάνιση υποβρυχίου: Ο γιος του Βρετανού δισεκατομμυριούχου βρήκε… παρηγοριά σε συναυλία

Ο Μπράιαν Σαζ, θετός γιος του Βρετανού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και εξερευνητή Χάμις Χάρντινγκ -ενός εκ των επιβατών του τουριστικού υποβρυχίου Titan, που εξαφανίστηκε-, παρευρέθηκε σε συναυλία του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος Blink-182.

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο θετός γιος του Βρετανού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και εξερευνητή Χάμις Χάρντινγκ, ενός εκ των επιβατών του τουριστικού υποβρυχίου Titan, που εξαφανίστηκε την ώρα που ξεναγούσε τους εύπορους επιβάτες του στο ναυάγιο του Τιτανικού, στον Ατλαντικό, βρίσκει παρηγοριά στα… απλά πράγματα. 

Συγκεκριμένα, ο Μπράιαν Σαζ παρευρέθηκε σε συναυλία του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος Blink-182. 

«Ο πατριός μου, Χάμις, βρίσκεται στο υποβρύχιο που χάθηκε στον Ατλαντικό. Είμαι συντετριμμένος, αλλά θα έρθω απόψε στη συναυλία σας, στο Σαν Ντιέγκο, οπότε εσείς μπορείτε να μου δώσετε ελπίδα και να με κάνετε να αισθανθώ καλύτερα», έγραψε ο νεαρός στον λογαριασμό του στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας, απευθυνόμενος στα βασικά μέλη του συγκροτήματος, ενώ την ίδια ώρα η αμερικανική Ακτοφυλακή αναζητεί το υποβρύχιο. 

Ο Χάρντινγκ, επικεφαλής της εταιρείας Action Aviation με έδρα το Ντουμπάι και κάτοχος πολλών ρεκόρ Γκίνες, είναι ένας από τους πέντε ανθρώπους που επιβαίνουν στο υποβρύχιο που χάθηκε την Κυριακή. 

Ο Σαζ ενημερώνει συνεχώς τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εξαφάνιση του πατριού του και των άλλων επιβατών, καθώς και για την εξέλιξη των ερευνών. 

«Μπορεί να είναι προσβλητικό το γεγονός ότι είμαι εδώ, αλλά η οικογένειά μου θα ήθελε να βρίσκομαι στη συναυλία των Blink-182 καθώς είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα και η μουσική με βοηθά τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε ο νεαρός σε ανάρτησή του στο Facebook, η οποία έχει διαγραφεί. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αμερικανικής Ακτοφυλακής, το ερευνητικό σκάφος Polar Prince έχασε την επαφή με το πλήρωμα του Titan από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος), ενώ το υποβρύχιο είχε αποθέματα οξυγόνου για περίπου 70 με 96 ώρες. 

Ενας από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο Σαζ την εξαφάνιση του υποβρυχίου, ήταν η Cardi B. «Θα έπρεπε να είσαι δίπλα σε τηλέφωνο μήπως μάθεις κάτι νεότερο, έπρεπε να παρηγορείς τη μητέρα σου», έγραψε η δημοφιλής τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Instagram. 

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα, ο Σαζ, ο οποίος έχει διαγνωστεί με διαβήτη τύπου 1 και ανήκει στο φάσμα του αυτισμού, προφυλακίστηκε τον Ιούνιο του 2021 καθώς είχε κατηγορηθεί για παράνομη διαδικτυακή παρακολούθηση. 

Ο λογαριασμός του στο Twitter έχει πλέον διαγραφεί. 

Με πληροφορίες από τους Los Angeles Times 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή