Ρωσία: Η FSB έθεσε υπό κράτηση τρία άτομα με την κατηγορία ότι συνεργάστηκαν με την Ουκρανία

Ρωσία: Η FSB έθεσε υπό κράτηση τρία άτομα με την κατηγορία ότι συνεργάστηκαν με την Ουκρανία

Οι άνθρωποι αυτοί φέρονται επίσης να έχουν προσφερθεί να φωτογραφίσουν και να πραγματοποιήσουν επιθέσεις κατά ρωσικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας FSB της Ρωσίας δήλωσε σήμερα ότι έθεσε υπό κράτηση τρεις ανθρώπους με την κατηγορία της συνεργασίας με την Ουκρανία.

Η FSB ανέφερε στην ιστοσελίδα της ότι ένας άνδρας τέθηκε υπό κράτηση στην περιοχή Αμούρ της ρωσικής Άπω Ανατολής αφού φέρεται να έστειλε χρήματα στην Ουκρανία για την αγορά drones και λοιπού στρατιωτικού υλικού.

Κατηγόρησε επίσης δύο κατοίκους στην πόλη Γιάλτα της Κριμαίας ότι επικοινώνησαν με τις ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών με στοιχεία για τις συνθήκες στη χερσόνησο της Μαύρης Θάλασσας, την οποία η Ρωσία κατέλαβε και προσάρτησε μονομερώς από την Ουκρανία το 2014.

Οι άνθρωποι αυτοί φέρονται επίσης να έχουν προσφερθεί να φωτογραφίσουν και να πραγματοποιήσουν επιθέσεις κατά ρωσικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT