Πέθανε ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ

Πέθανε ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ

Σε ηλικία 19 ετών - Η οικογένεια δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες όσον αφορά την αιτία θανάτου

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ, εγγονός του ηθοποιού Ρόμπερτ Ντε Νίρο, πέθανε, σύμφωνα με μέλη της οικογένειάς του.

Η μεγαλύτερη κόρη του Ντε Νίρο, Ντρένα, δημοσίευσε τη Δευτέρα μια φωτογραφία του 19χρονου Λεάντρο γράφοντας στη λεζάντα πως ο γιος της είχε πεθάνει. «Η οικογένεια έχασε έναν “γλυκό άγγελο”». 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Η 51χρονη μητέρα ανέφερε: «Ομορφέ μου γλυκέ άγγελε. Σε αγάπησα πάρα πολύ από τη στιγμή που σε αισθάνθηκα στην κοιλιά μου. Ησουν η χαρά μου, η καρδιά μου και ό,τι ήταν αγνό και αληθινό στη ζωή μου. Εύχομαι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Εύχομαι να ήμουν μαζί σου». 

Και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να προχωρήσω και να μεταδώσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώσω όταν έγινα η μητέρα σου. Ησουν αγαπητός και σε εκτιμούσαν. Εύχομαι η αγάπη αυτή και μόνο να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι τόσο πολύ μωρό μου. Λυπάμαι τόσο πολύ, Κάρλος (σ.σ.: ο πατέρας του Λεάντρο). Αναπαύσου εν ειρήνη και αιώνιο παράδεισο». 

Πριν από λίγο καιρό, στη Γιορτή της Μητέρας, η Ντρένα Ντε Νίρο είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με τον Λεάντρο και έγραφε πόσο χαρούμενοι ήταν. 

Η οικογένεια δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες όσον αφορά την αιτία θανάτου του Λεάντρο. Ο πατέρας του, Κάρλος Μάρε, δεν έκανε κάποιο σχόλιο το πρωί της Δευτέρας παρά μόνο μια ανάρτηση στο Instagram, ένα μαύρο τετράγωνο χωρίς λέξεις. 

Απαντώντας στην ανάρτηση της Ντρένα, ο Κάρλος έγραψε: «Αγαπημένη μου Ντρένα… οι λέξεις δεν είναι αρκετές ώστε να περιγράψουν τη χαρά που μας έδωσε ή την απώλεια που τώρα υπομένουμε με τις οικογένειες και τους φίλους μας. Τώρα είναι παιδί του Θεού. Σε αυτή την πανσέληνο, το πνεύμα του φωτίζει όσα δεν είναι ορατά στο σκοτάδι». 

Ο Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ φιλοδοξούσε να γίνει ηθοποιός και σκηνοθέτης. Μάλιστα συμμετείχε μαζί με τη μητέρα του στην ταινία «Ενα Αστέρι Γεννιέται» («A Star Is Born») του 2018 και είχε ρόλους στα φιλμ «Cabaret Maxime» (2018) και «The Collection» (2005). 

Η Ντρένα είναι κόρη του Ντε Νίρο και της πρώτης συζύγου του, Νταϊάν Αμποτ. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1976 μέχρι το 1988 και έχουν ακόμη έναν γιο, τον Ραφαέλ. 

Με πληροφορίες από το The Guardian, το NME

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή