«House Of The Dragon»: Τα γυρίσματα συνεχίζονται στη Βρετανία, εν μέσω απεργίας στις ΗΠΑ

«House Of The Dragon»: Τα γυρίσματα συνεχίζονται στη Βρετανία, εν μέσω απεργίας στις ΗΠΑ

Το σωματείο ηθοποιών του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα απεργήσει

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα γυρίσματα της σειράς «House Of The Dragon» πρόκειται να συνεχιστούν στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι, την ώρα που στις ΗΠΑ το Σωματείο Ηθοποιών SAG-AFTRA, απεργεί. 

Οπως αναφέρει το Variety, η παραγωγή της δεύτερης σεζόν της σειράς του HBO αναμένεται να προχωρήσει σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Το καστ του spin-off της σειράς «Game Of Thrones» αποτελείται κυρίως από Βρετανούς ηθοποιούς που εργάζονται με συμβόλαια της συνδικαλιστικής ένωσης για τις παραστατικές τέχνες και τη βιομηχανία ψυχαγωγίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, Equity και όχι του SAG-AFTRA.

Τα μέλη της Equity δεν επιτρέπεται να απεργήσουν σε ένδειξη αλληλεγγύης στο συνδικάτο των ΗΠΑ, ενώ λίγο πριν ανακοινωθεί η απεργία από τη SAG-AFTRA, η Equity είχε κοινοποιήσει οδηγίες προς τους ηθοποιούς – μέλη της.

Οπως ανέφερε, το σωματείο ηθοποιών του Ηνωμένου Βασιλείου θα «σταθεί αταλάντευτα αλληλέγγυο» με το συνδικάτο του Χόλιγουντ, αλλά τα μέλη της Equity θα συνεχίσουν να προσέρχονται στην εργασία, καθώς απαγορεύεται να προκηρύξουν απεργία για την υποστήριξη του SAG-AFTRA.

Μετά την είδηση ότι η παραγωγή θα συνεχιστεί κανονικά, πολλοί θαυμαστές επέκριναν με σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την απόφαση να αρχίσουν τα γυρίσματα εν μέσω της απεργίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή