Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση 4 ανδρών

Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση 4 ανδρών

Ο 63χρονος ηθοποιός αρνήθηκε ότι χρησιμοποίησε τη δύναμη και την επιρροή του για να πιέσει σεξουαλικά τους άνδρες

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος τεσσάρων ανδρών ηλικίας 20 έως 30 ετών απέρριψε ενώπιον του δικαστηρίου, ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, χαρακτηρίζοντας «ανοησίες» όσα του αποδίδονται πως διέπραξε από το 2001 έως το 2013.

Ο 63χρονος ηθοποιός αρνήθηκε ότι χρησιμοποίησε τη δύναμη και την επιρροή του για να πιέσει σεξουαλικά τους άνδρες. «Δεν είχα κάποιο μαγικό ραβδί για να πείσω τους ανθρώπους να κάνουν σεξ μαζί μου. Σέβομαι όταν μου λένε ότι δεν ενδιαφέρονται και έτσι πορεύτηκα σε όλη μου τη ζωή», τόνισε.

Απαντώντας στις ερωτήσεις της εισαγγελέως Κριστίν Αγκνιου, για την οποία οι φερόμενες πράξεις του καταδεικνύουν παραβατική συμπεριφορά, ο Κέβιν Σπέισι είπε πως αρνείται τη διατύπωση. Σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάστηκε η παρέμβαση του δικαστή Μαρκ Γουόλ, για να απαντήσει ο Σπέισι στις ερωτήσεις της Αγκνιου.

Σε άλλο σημείο της διαδικασίας ο ηθοποιός υποστήριξε ότι διατηρούσε συναινετική σχέση με έναν εκ των κατηγόρων στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Ο άνδρας ισχυρίζεται ότι ενώ βρισκόταν με τον Σπέισι σε ένα αυτοκίνητο, καθ’ οδόν για ένα πάρτι, ο ηθοποιός του πίεσε τα γεννητικά όργανα με δύναμη. Ο Σπέισι διέψευσε την καταγγελία, λέγοντας: «Ποτέ δεν θα έπιανα τα γεννητικά όργανα κανενός με τόση δύναμη», υποστηρίζοντας πως οι δυο τους δεν είχαν σεξουαλική επαφή. 

Ο Σπέισι αρνείται τις 12 συνολικά κατηγορίες: επτά για σεξουαλική επίθεση, τρεις για άσεμνη συμπεριφορά και δύο κατηγορίες για πρόκληση σε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς συναίνεση. Η δίκη συνεχίζεται.

Με πληροφορίες από Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT