Η πολύ ιδιωτική ζωή της Μελάνια Τραμπ

Η πολύ ιδιωτική ζωή της Μελάνια Τραμπ

Μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο, η Μελάνια Τραμπ επέλεξε να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα, όπως πάντα επιθυμούσε

2' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο, η Μελάνια Τραμπ επέλεξε να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα, όπως πάντα επιθυμούσε. Κλεισμένη πίσω από τις πύλες των τριών ιδιοκτησιών της, συνεχίζει να συναναστρέφεται στενό κύκλο ανθρώπων, αποτελούμενο από τον γιο της, τους ηλικιωμένους γονείς της και λίγους παλιούς φίλους.

Επισκέπτεται τον κομμωτή της, συναντιέται με τον παλιό της στυλίστα Ερβέ Πιερ και δειπνεί κάποιες Παρασκευές με τον σύζυγό της στις ιδιωτικές τους λέσχες. Το ενδιαφέρον της απορροφά το τελευταίο διάστημα σχεδόν αποκλειστικά η αναζήτηση πανεπιστημίου για τον 17χρονο γιο της, Μπάρον.

Αυτό που δεν έκανε η Μελάνια, παρά τις νουθεσίες του άνδρα της, είναι να εμφανισθεί στο πλευρό του στην προεκλογική εκστρατεία, αλλά ούτε και στις παραπομπές του ενώπιον της Δικαιοσύνης. Σε αντίθεση με τις προκατόχους της, η Μελάνια Τραμπ δεν σχεδιάζει περιοδεία ομιλιών, τη συγγραφή βιβλίου αναμνήσεων ή την ενίσχυση των φιλανθρωπικών της δραστηριοτήτων, οι οποίες σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της δεν προβάλλονται στα μέσα ενημέρωσης. Μετά το πέρασμά της από τον Λευκό Οίκο, η κ. Τραμπ αναζητεί αυτό που δεν μπόρεσε να βρει στον Λευκό Οίκο: την ιδιωτική της ζωή.

Οι προσπάθειές της αυτές δυσχεραίνονται από τις νέες προεδρικές φιλοδοξίες του συζύγου της. Καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αντιμετωπίζει τρίτη παραπομπή ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης, η Μελάνια παρέμεινε επίμονα σιωπηλή απέναντι στα προβλήματά του.

Παρότι έχει δηλώσει δημόσια ότι στηρίζει την προεκλογική του εκστρατεία, δεν έχει εμφανισθεί σε καμία προεκλογική εκδήλωση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τον Νοέμβριο.

Η τέως Πρώτη Κυρία αποφεύγει εμφανίσεις σε προεκλογικές εκδηλώσεις, αλλά και σε δίκες του συζύγου της.

Η κ. Τραμπ συνεχίζει να διατηρεί φιλικές σχέσεις με μικρή ομάδα ανθρώπων από τις ημέρες της στον Λευκό Οίκο, όπως η διακοσμήτρια Ρέιτσελ Ρόι και η Χίλαρι Γκίρι Ρος, προσωπικότητα της κοσμικής σκηνής του Παλμ Μπιτς και σύζυγος του πρώην υπουργού Εμπορίου του Τραμπ, Ουίλμπερ Ρος. Η Μελάνια παραμένει ιδιαίτερα συνδεδεμένη με τους γονείς της, οι οποίοι διαθέτουν διαμέρισμα στον Πύργο Τραμπ της Νέας Υόρκης και εμφανίζονται τακτικά σε κοινωνικές εκδηλώσεις στο συγκρότημα του Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα.

«Σύμφωνα με την ίδια και τον κύκλο της, η Μελάνια πέρασε πολλά και βγήκε από τις δοκιμασίες αυτές μια δυνατή και ανεξάρτητη γυναίκα. Εμαθε να κλείνει την πόρτα και την κλειδαρότρυπα στους αδιάκριτους», λέει η Κούρι Χέι, ειδικός των δημοσίων σχέσεων, που γνώρισε τη Μελάνια πριν από την εκλογή του Τραμπ στην προεδρία.

Ανθρωποι του περίγυρου των Τραμπ υποστηρίζουν ότι η Μελάνια συνεχίζει να αισθάνεται προστατευτικά απέναντι στον σύζυγό της, ενώ μοιράζεται με όλους την πεποίθησή της ότι η οικογένειά της αδικήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. Ο βαθύς σκεπτικισμός της για τα μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ την έκαναν καθημερινή φανατική αναγνώστρια της ιστοσελίδας της συντηρητικής βρετανικής ταμπλόιντ Daily Mail.

Η μόνη της παρουσία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφορά την προώθηση ηλεκτρονικών έργων τέχνης (NFT), με θέματα όπως η ψηφιακή εικόνα καπέλου που φόρεσε κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στο εξωτερικό, στολίδια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου και ένα γαλάζιο τριαντάφυλλο, που αντιπροσωπεύει τον εθνικό Μήνα Ανάδοχων Οικογενειών στις ΗΠΑ.

Οι σχέσεις της με την Ιβάνκα Τραμπ και τον Τζάρεντ Κούσνερ, την κόρη και τον γαμπρό του Τραμπ, υπήρξαν κάποιες φορές τεταμένες, σύμφωνα με πρώην στελέχη της προεδρίας Τραμπ. Εκτοτε, η πρώην υπεύθυνη Τύπου της Μελάνια, Στέφανι Γκρίσαμ, και η πρώην βοηθός και φίλη της, Στέφανι Ουίνστον, έγραψαν αποκαλυπτικά βιβλία για τις θητείες τους στον Λευκό Οίκο. Στα βιβλία αυτά, η Μελάνια παρουσιάζεται ως ψυχρή και αποστασιοποιημένη από τον ρόλο της ως Πρώτης Κυρίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή