ΗΠΑ: Επιτυχής ανάσυρση μικρού αεροσκάφους που έπεσε στη θάλασσα – Σώος ο πιλότος [βίντεο]

ΗΠΑ: Επιτυχής ανάσυρση μικρού αεροσκάφους που έπεσε στη θάλασσα – Σώος ο πιλότος [βίντεο]

Ναυαγοσώστες και λουόμενοι ανέσυραν το αεροπλάνο από τα κύματα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μικρό αεροσκάφος κατέπεσε στη θάλασσα, μπροστά σε λουόμενους, στο Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ και ανασύρθηκε με επιτυχία από ναυαγοσώστες. Ο πιλότος ήταν σώος.

Το αεροσκάφος έχανε ύψος, ώσπου έπεσε, χωρίς πολλή φόρα, στα κύματα της παραλίας Χάμπτον, στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Αρχικά αναποδογύρισε, αλλά λόγω των κυμάτων επανήλθε στη θέση του, ώσπου έσπευσαν οι ναυαγοσώστες και κάποιοι λουόμενοι να βοηθήσουν.

Οι ναυαγοσώστες, με τη βοήθεια και κάποιων παρισταμένων, κατάφεραν ύστερα από κάποια ώρα να τραβήξουν το αεροπλάνο στην ξηρά.

Ευτυχώς στο σημείο της πτώσης του αεροσκάφους δεν βρισκόταν κάποιος λουόμενος, από τους εκατοντάδες που είχαν κατακλύσει τη συγκεκριμένη παραλία του Νιου Χάμσαϊρ το Σάββατο.

Σύμφωνα με τις αρχές, δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός από το περιστατικό, το οποίο, μέσω του ABC News, μεταδόθηκε σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή: ABC, WCVB

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή