Πέθανε το μωρό θαλάσσιου ίππου που βρέθηκε μόνο στην Αλάσκα

Πέθανε το μωρό θαλάσσιου ίππου που βρέθηκε μόνο στην Αλάσκα

Το μωρό εντοπίστηκε στο Νορθ Σλόουπ της Αλάσκας τη Δευτέρα και από εκεί μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Σίγουορντ, τουλάχιστον 1.100 χιλιόμετρα μακριά.

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ορφανό μωρό θαλάσσιου ίππου που βρέθηκε μόνο του στην Αλάσκα και δεχόταν ανθρώπινη περιποίηση δεν κατάφερε να επιζήσει. 

Το μωρό εντοπίστηκε από εργαζόμενους σε εγκατάσταση εξόρυξης πετρελαίου, περίπου 6,4 χιλιόμετρα από τη Θάλασσα Μποφόρ, βόρεια της Αλάσκας. Από εκεί μεταφέρθηκε αεροπορικώς τουλάχιστον 1.100 χιλιόμετρα μακριά, όπου βρίσκεται το Κέντρο Θαλάσσιας Ζωής SeaWard. 

Το αρσενικό ενενήντα κιλών δεχόταν περιποίηση από το προσωπικό της ερευνητικής εγκατάστασης καθ’όλη τη διάρκεια του 24ωρου σε μια προσπάθεια αν υποκατασταθεί η μητρική φροντίδα. 

Το μικρό αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας, όπως αδυναμία απορρόφησης θρεπτικών συστατικών. Την ημέρα πριν από τον θάνατό του, αντιμετώπισε και άλλες επιπλοκές, όπως υπογλυκαιμία και γαστρεντερικά προβλήματα, ανέφερε το κέντρο.

Με πληροφορίες από Αssociated Press

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή