Βρετανία: Οδηγία σε όσους ταξιδέψουν στην Αθήνα για το UEFA Super Cup

Βρετανία: Οδηγία σε όσους ταξιδέψουν στην Αθήνα για το UEFA Super Cup

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών συμβουλεύει τους φιλάθλους να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οδηγία για όσους ταξιδέψουν στην Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη, εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το Φόρειν Οφις συμβουλεύει τους φιλάθλους να φθάσουν στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, στο πλαίσιο του UEFA Super Cup, πολύ πριν την ώρα έναρξης αλλά και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών.

Παράλληλα, συστήνει να φροντίσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των διαβατηρίων, ειδικά όταν βρίσκονται ανάμεσα σε πλήθος και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αναλυτικά η οδηγία

Η Αθήνα θα φιλοξενήσει το UEFA Super Cup την Τετάρτη 16 Αυγούστου, μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη. Εάν ταξιδεύετε στην Αθήνα για τον αγώνα, θα πρέπει να σχεδιάσετε τις μετακινήσεις σας στην πόλη για να φτάσετε στην ειδική ζώνη ή το γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι πολύ πριν από την έναρξη του αγώνα, να ακολουθήσετε τις οδηγίες των τοπικών αρχών, να φροντίσετε προσωπικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των διαβατηρίων, ειδικά σε πλήθη και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή