Χαβάη: 5χρονος συγκέντρωσε 17.000 δολ. για τους πυρόπληκτους πουλώντας λεμονάδα

Χαβάη: 5χρονος συγκέντρωσε 17.000 δολ. για τους πυρόπληκτους πουλώντας λεμονάδα

Ο 5χρονος Εντι Τζουλ, από το Σιάτλ, αποφάσισε να αναλάβει δράση μετά τις καταστροφικές φωτιές που έπληξαν τον περασμένο Αύγουστο το νησί Μάουι.

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο 5χρονος Εντι Τζουλ, από το Σιάτλ, αποφάσισε να αναλάβει δράση μετά τις καταστροφικές φωτιές που έπληξαν τον περασμένο Αύγουστο το νησί Μάουι στη Χαβάη.

Μπροστά στις εικόνες της απόλυτης καταστροφής που έβλεπε στην τηλεόραση, ο 5χρονος Έντι (Έντισον) Τζουλ από το Σιάτλ δεν μπορούσε να μείνει αδρανής. Ο ίδιος είχε επισκεφθεί τον περασμένο Ιανουάριο, μαζί με την οικογένειά του, τη Λαχάινα, την πόλη που καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς στο Μάουι και, ξαφνικά, έβλεπε εκείνη την περιοχή να έχει παραδοθεί στις φλόγες.

«Έκανε συνεχώς ερωτήσεις… Ρωτούσε εάν τα παιδιά που μένουν εκεί έχασαν τα παιχνίδια ή τα κρεβάτια τους… Κι έπειτα πρότεινε να στήσει έναν πάγκο με λεμονάδες ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά της Λαχάινα», όπως αναφέρει η Εϊμι, μητέρα του 5χρονου.  

Η ανταπόκριση του κόσμου ωστόσο σε αυτό το εγχείρημα θα ξεπερνούσε κάθε προσδοκία.

Τελικώς, ο μικρός Έντι κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 17.000 δολ. τα οποία θα δοθούν στο Maui Community Fund, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε αυτό συνέβαλαν και οι γονείς του που έστησαν τους δικούς εράνους – online και offline – για τον ίδιο σκοπό.

Με πληροφορίες από KRTV

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή