Γεωργία: Τουλάχιστον δύο νεκροί από τις πλημμύρες

Γεωργία: Τουλάχιστον δύο νεκροί από τις πλημμύρες

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη ένας αγνοείται στη Γεωργία, με φόντο τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας αγνοείται στη Γεωργία μετά από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

«Ανασύρθηκαν δύο πτώματα», τόνισε το αρμόδιο υπουργείο υπογραμμίζοντας ότι ο ένας από τους νεκρούς είναι ανήλικος, ενώ οι επιχειρήσεις παροχής βοήθειας συνεχίζονται σε πολλά χωριά στην περιοχή Γκούρι, στο δυτικό τμήμα της χώρας, που επλήγησαν από κατολισθήσεις.

Ένας έφηβος συνεχίζει να αγνοείται, ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης προσπαθούν να απομακρύνουν δεκάδες ανθρώπους που παραμένουν εγκλωβισμένοι στα πληγέντα χωριά.

Τον περασμένο μήνα, 26 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη τουριστική ορεινή πόλη Σόβι από κατολισθήσεις που προκλήθηκαν λόγω του λιώσιμου παγετώνων και των έντονων βροχοπτώσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή