ΗΠΑ: Η Πελόζι ξανά υποψήφια για μια θέση στο Κογκρέσο

ΗΠΑ: Η Πελόζι ξανά υποψήφια για μια θέση στο Κογκρέσο

Η 83χρονη πρόκειται, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ίδια, να διεκδικήσει την επανεκλογή της στη Βουλή των Αντιπροσώπων τον Νοέμβριο του 2024.

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων με το κόμμα των Δημοκρατικών, Νάνσι Πελόζι, δήλωσε σήμερα ότι θα διεκδικήσει την επανεκλογή της ενόψει 2024.

Η 83χρονη, που εκλέγεται στην Καλιφόρνια, πρόκειται, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ίδια, να διεκδικήσει την επανεκλογή της στη Βουλή των Αντιπροσώπων τον Νοέμβριο του 2024.

Η Νάνσι Πελόζι εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 1987. Άφησε το στίγμα της στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ ως επικεφαλής της Δημοκρατικής πλειοψηφίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ενώ η επίσκεψή της τον Αύγουστο του 2022 στην Ταϊβάν θα προκαλούσε την έντονη αντίδραση του Πεκίνου.

Έπειτα από την ήττα των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου του 2022, η Πελόζι είχε ανακοινώσει ότι επρόκειτο να αποχωρήσει από την ηγεσία των Δημοκρατικών στη Βουλή, όπως και έγινε.

Με πληροφορίες από CNN 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή